Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü kim?

ÜST YÖNETİM

Dr. E. Baturalp PAMUKÇUYönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür
Cem EKİZGenel Müdür YardımcısıMali ve İdari İşler
Emrah BalkanGenel Müdür YardımcısıTeknik ve Reasürans,Hasar,Aktüerya
Yasemin ÖZELGrup MüdürüSatış & Pazarlama

Türk Nippon Sigorta nasıl iptal edilir?

Hizmetimizin bir parçası olarak, Turk Nippon Sigorta Genel Müdürlük adresine Turk Nippon Sigorta abonelik iptali için gerekli tüm bilgileri içeren bir mektup göndererek iptal işlemini başlatmanızı sağlayacağız.

Turknippon sigorta kimin?

Türk Nippon Sigorta A.Ş. 1991 senesinde 25 Milyar TL sermaye ile kurulmuştur. Türkiye Kalkınma Bankası ve Japonya'nın birinci sınıf sigorta şirketlerinden Nippon Fire & Marine ortaklığıyla kurulmuş olan şirketin çoğunluk hissesi ileriki yıllarda Harel Group tarafından satın alınmıştır.

Harel Grup hangi ülkenin?

Harel Sigorta Yatırımlar ve Finansal Hizmetler Ltd. 70 yılı aşan sektör tecrübesi ve yaklaşık .5 pazar payı ile İsrail'in en büyük finans ve sigorta gruplarından biridir. Sağlık ve Hayat Dışı branşlarda 1. sırada, Hayat branşında 2. sırada ve Emeklilik fonlarında 4. sırada yer almaktadır.

Baturalp Pamukçu kimdir?

E. Baturalp Pamukçu iş yaşamına 1990 yılında, sigortacılık kariyerine ise 1993 yılında Aksigorta'da başladı. Aksigorta'da çeşitli kademelerde yöneticilik yapan Pamukçu, 2003 yılında Ankara Sigorta'da Teknik, Hasar ve Bilgi İşlem Bölümlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Sigortaladım com kimin?

www.sigortaladim.com bir SİGORTALADIM SİGORTA VE REASÜRANS BROKERLİĞİ A.Ş. markasıdır.

Nippon hangi ülkenin kendi dilindeki adıdır?

Doğru Cevap: Japonya Japonya (Japonca: 日本, Nihon ya da Nippon, resmî adı 日本国, Nihon-koku ya da Bu ses hakkında Nippon-koku (yardım·bilgi)), Doğu Asya'da bir ada ülkesidir.