26 Haziran'da dünyaya gelenler Yengeç burcu olmaktadır. Yengeç burcu 22 Haziran – 23 Temmuz tarihleri aralığını kapsamaktadır.Aug 12, 2021

26 Haziranın yükseleni nedir?

26 Haziran Yengeç Burcu Yükseleni Nedir? Yükselen burcu yengeç olan kimseler her zaman gizliliğe önem vermektedir. Gizemli bir yapıları vardır. Ancak her zaman verdikleri kararların arkasında duramazlar.

Yengeç burcu özellikleri nelerdir?

Yengeç burcu olan kişiler genel olarak hayatlarındaki her konuda aşırı derecede alıngan, hassas ve de kuruntulu olan kişilerdir. Sorumluluk duyguları da oldukça çok gelişmiş olmaktadır. Yengeç burcu olan kişiler duygusallıkları ve de duyarlılıkları ile tanınırlar. … Duygularını da sessiz bir şekilde her daim saklarlar.

21 haziran ikizler mi yengeç mi?

Astroloji burçları iki temel grup içinde incelemektedir. Bunlardan birincisi güneş burcu ya veya sabit burçlar olmaktadır. Güneş burçları bireylerin doğum tarihine göre belirlenmektedir. 21 Haziran tarihi içinde doğmuş olanlarsa ikizler burcu olmaktadır.

22 haziran ikizler mi yoksa yengeç mi?

22 Haziranda doğan kişiler ise, yengeç burcuna sahip olur. Bu kişiler, aynı zamanda da su elementinin etkisi altındadırlar.

Yengeç burcu kızı nasıl olur?

"Sakin ve duygusal yengeç burcu kadını çoğu zaman insanlar tarafından anlaşılmayı bekler. … Yengeç burcu kadını oldukça romantik ve kırılgandır. Asla geçmişten kopamazlar. Kalplerinin kapılarını açmakta zorlanan yengeç burcu kadını oldukça evcimen bir yapıya sahiptir.

Yengeç burcu erkeği nasıl olur?

Hisler konusunda çok hassas olan yengeç burcu erkekleri; sevecen, nazik, anlayışlı, ileri görüşlü ve yumuşak kalplidir. Yengeç burcu erkeği, güvenilir bir yapıya sahiptir. Bununla beraber yengeç burcu erkekleri genellikle empati kurabilen, karşısındakinin ne hissettiğini düşünebilen bir karaktere sahiptir.

26 Haziran Ne?

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 1987 yılında, uyuşturucu kullanılmayan sağlıklı bir toplum hedefine ulaşmak, uyuşturucu ile mücadele konusunda uluslararası alanda eylem ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla 26 Haziran tarihini "Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü" olarak kabul etmiştir.