28 Temmuz tarihinde dünyaya gelen kişiler, aslan burcuna sahip olur. 28 Temmuz hangi burç ve burcu ne? İşte, merak edilen tüm detaylar." 23 Temmuz – 22 Ağustos tarih aralığında doğan kişiler, Aslan burcuna sahip olur. Aslan burçları, önderlik ve diktatörlük yapmaktan çok hoşlanırlar.

Aslan burcu dağınık mıdır?

7- Aslan burcu Hiçbir şekilde kirli ortamda yaşayan biri değilsiniz ancak evinizde bir miktar dağınıklığa rastlamak mümkündür.

Aslan burcunun özellikleri nelerdir?

İyi zamanlarında etkileyici, güler yüzlü, başkalarına yardım etmeyi seven ve bunu kendine görev sayan Aslan'lar sevimli ve iyimser kişilerdir. Ona karşı hatalı davransanız bile, size olgun bir şekilde tepki verir. Fakat; Sabrı taştıktan sonra, dürüst ve mert, gerektiğinde sert bir şekilde tavır gösterir.

28 Temmuz yükselen burcu nedir?

Aslan burcu yükseleni oldukça etkileyicidir. Oldukça hayat dolu ve enerjik olan aslan burcu yükselenler arkadaş ortamlarında oldukça sevilir. Sosyal bir yapıya sahip olan aslan burcu yükseleni kolay arkadaş edinebilme yeteneğine sahiptir.

Aslan burcu hangi burçlarla iyi anlaşır?

"Aslan burçları kendisi gibi ateş grubundan olan Yay ve Koç ile iyi anlaşırlar." Ancak gözlem ve haritalardaki durumlarına bakıldığında, kendisi gibi rekabetçi olan koç burcuyla yaya göre daha az anlaşması olacaktır. Aslan burcunun anlaşmakta zorlanacağı burçlar su grubu burçlarıdır.

Aslan burcu duygusal olur mu?

Aslan burçları burç kuşağının belki de en duygusal ve bir o kadar da iddialı burcu. Karmaşık ve gösterişli dünyaları ise oldukça özel… Burçlar dünyanın birçok yerinde kişiliğin birer tanımı ve yansıması olarak kabul ediliyor. Aynı zamanda astrolojinin hayatımızdaki kritik dönüm noktalarını da etkilediğine inanılıyor.

Aslan burcu kinci midir?

Aslan; toplum önünde, iddiasının en bol olduğu alanda rencide edilmez, küçümseyecek bir davranışla karşılaşmazsa kolay kolay kin tutmaz! Ama yapanın hatası boyundan büyük, niyeti kötüyse yaşanan o günle sınırlı kalmaz, mesele bir gün acısı çıkarılmak üzere rafa kalkar! Ancak normal koşullarda Aslan kin tutmaz!

Aslan burcu neye düşkündür?

İlişkilerinde eğilimleri: Aslan ilişkilerinde sağlamlık ister ve dikkatin sürekli üstünde olmasından hoşlanır. Kimi zaman gibi gururlu, kimi zaman da neşeyle dolu bir çocuk gibidir. Son derece verici ve koruyucudur ancak otoritesinin sorgulanmasından hoşlanmaz.