ABC Deterjan, Türkiye'nin ve bölgenin en deneyimli ve en güçlü temizlik ürünleri üreticilerindendir. ABC Deterjan, 1972 yılında yurtiçi ve uluslararası pazarlara kimyasal hammadde üretmek üzere %100 yerli sermaye ile kurulmuştur.

ABC temizlik Ürünleri kime ait?

ABC markası 2008 yılında Başer Kimya tarafından Colgate grubundan satın alınarak yerlileştirilmişti. Firma 215 milyon TL ciro ile 2016 yılında Türkiye'nin en büyük 500 şirketi içine girdi. Bahçe'deki fabrika, alanında Türkiye'nin en büyüğü. Çok çeşitli deterjan ve yumuşatıcılar üretiliyor.

ABC israil’in mi?

Türk malı ABC marka deterjan ve temizlik malzemeleri İsrail'e ithal edilmeye başlandı. İthalatçı şirketin sahibi tanınmış işadamı Doron Herzikovitz, ürünlerin çok iyi kalite olmalarının yanısıra benzerlerinden yüzde 20 daha ucuza satılacağını ve büyük pazar payı elde etmeyi hedeflediğini beyan etti.

ABC markası hangi ülkenin?

TARİHÇEMİZ. ABC Deterjan, Türkiye'nin ve bölgenin en deneyimli ve en güçlü temizlik ürünleri üreticilerindendir. ABC Deterjan, 1972 yılında yurtiçi ve uluslararası pazarlara kimyasal hammadde üretmek üzere %100 yerli sermaye ile kurulmuştur.

Başer Kimya kimin?

MEHMET BAŞER . Başer Holding Tüketim Grubu Başkanı Mehmet Başer, 1959 Adana doğumlu.

ABC hangi ülkenin malı?

ABC Deterjan SAN. ve TİC. A.Ş., Türkiye'nin ve bölgenin en deneyimli ve en güçlü temizlik ürünleri üreticilerindendir. Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde toplam 85 bin metrekare alan içerisinde kurulu 5 üretim tesisinde mamul ve kimyasal hammadde üretimi yapılmaktadır.

Peros israil malı mı?

Peros deterjan adı yabancı gibi görünse de aslında Anadolu'nun bağrından çıkmış bir temizlik markasıdır. … Adana Organize Sanayi Bölgesi'nde Beyaz Kağıt firması tarafından kurulan Peros, toz deterjan üretimiyle piyasaya girdi.

Bingo hangi ülkeye ait?

2001 yılında Hayat Kimya'nın, İzmit'te Türkiye'nin en modern, yüksek kapasiteli deterjan ve ev temizlik ürünleri tesisini üretime açmasıyla, Bingo, çatı markası altında geniş yelpazeli ürün gruplarıyla üretim yapmaya başladı.