1978 senesinde Sarıyer Rumeli Efendi Köyü Camii'nde görev yapan Balkanlıoğlu, 1980 senesinde Eminönü Hoşkadem Camii'nde, 1983′de de Fatih Müftülüğü'ne bağlı Acemoğlu Camii'nde görev aldı. Bu dönemde Fatih Din Görevlileri Dernek Başkanlığı'nı yürüttü. … Abdülmetin Balkanlıoğlu, evli ve 2 çocuk babasıydı.Jun 20, 2018

Abdulmetin Balkanlıoğlu Kimdir Nereli?

Abdülmetin Balkanlıoğlu, 1958'de Çorum'un Sungurlu'ya bağlı Aşağıfındıklı köyünde dünyaya geldi. 1977 senesinde Çorum İmam-Hatip Lisesi'ni bitiren Balkanlıoğlu, 1986 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni yarıda bıraktı. Abdülmetin Balkanlıoğlu, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Abdulmetin Balkanlıoğlu kimdir hayatı ve ölümü?

Abdulmetin Balkanlıoğlu kimdir: Abdulmetin Balkanlıoğlu, 1958 senesinde Sungurlu'ya bağlı Aşağıfındıklı'da dünyaya geldi. 1977 senesinde Çorum İmam-Hatip Lisesi'ni bitirdi. … 20.06.2018 tarihinde Abdulmetin Balkanlıoğlu geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti.

Metin Balkanlıoğlu’nun kaç çocuğu var?

Daha sonra, Küçükçekmece ilçesine bağlı Kayabaşı Köyü'ne tayin olan Balkanlıoğlu, oradan da emekliye ayrıldı. Şu an çeşitli yerlerde sohbetlerine devam eden Abdulmetin Balkanlıoğlu evli ve iki çocuk babasıdır.

Abdulmetin Balkanlıoğlu ne zaman vefat etti?

June 20, 2018 Metin Balkanlıoğlu/Date of death

Abdulmetin Balkanlıoğlu mezarı nerede?

Sakızağacı Şehitliği, İstanbul, Türkiye Metin Balkanlıoğlu/Place of burial

Abdulmetin Balkanlıoğlu hangi cemaatten?

Ahmet Mahmut Ünlü, Abdülmetin Balkanlıoğlu, Mustafa Özşimşekler, Hüsamettin Vanlıoğlu, Mehmet Talu, Mahmud Eren, Muhammed Yelkenci, Abdullah Hiçdönmez, Fatih Kalender, İsmail Hünerlice gibi isimler cemaatin tanınmış hocalarıdır.

Metin hoca nasıl öldü?

İsmailağa Cemaati'nin önde gelen isimlerinden, Cemaat içinde “Abdülmetin” adıyla tanınan Metin Balkanlıoğlu 2018 yılında Haziran ayında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.