Selcen Bahadır hangi hastanede?

Selcen Bahadır Memorial Etiler Tıp Merkezi bünyesinde çalışıyor.

Kadın Hastalıkları ve Doğum maaşı ne kadar?

2021 yılı için kamu hastanelerinde, kadın doğum uzmanının alabildiği ortalama maaş 17.000 TL, en düşük 13.000 TL en yüksek ise 25.000 TL kadar maaş alabilmektedirler. Örneğin 3 bölge, 4 yıllık hizmet geçmişi olan bir kadın doğum uzmanının alabildiği maaş 21.000 TL'dir.

Kadın doğum bölümü hangi hastalıklara bakar?

Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümü, adet dönemi hastalıkları, cinsel fonksiyon bozuklukları, kısırlık, vajinal problemler, plasenta rahatsızlıkları, doğum problemleri, gebelik takibi, düşük, rahim hastalıkları, yumurtalık problemleri, doğum kontrol yöntemleri, dış genital organlar, kist ve miyom operasyonları, normal …

Kadın doğum doktoru kaç yıl okur?

Kadın doğum uzmanı olabilmek için tıp fakültesini 6 yıllık süreç içerisinde tamamlamak ve lisans mezunu olmak gerekmektedir. Aynı zamanda tıp uzmanlık eğitimi için sınava girmek ve sınavda başarılı olarak 5 yıllık gerekli süreci tamamlamak gerekir.

Selcen Bahadir evli mi?

Selcen Bahadır. "42 yaşındayım…24 yıllık evliyim.. bizim oralarda 18 yaşına geldin mi hatta bazen daha erken evlendirirler..

Derya Eroğlu kimdir?

Prof. Dr. Derya Eroğlu, Acıbadem Fulya Hastanesi'nde hizmet vermektedir. Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum AD Öğretim üyesidir.

Kadın doğum stajı kaç hafta?

Kadın Doğum ve Hastalıkları okuduğum fakültede 7 haftalık bir staj. Genel olarak genç bir hoca kadrosuna sahip olan bu stajın hocaları, bu yıl içinde göreceğim derslerin hocalarına göre ders performansları oldukça iyiydi. Tabi bunun birkaç sebebi var.