Acıbadem Kayseri Başhekimi kim?

Acıbadem Kayseri Hastanesi başhekimi Ömer Akbeyaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Acıbadem Kayseri SGK anlaşması var mı?

Acıbadem Kayseri Hastanesi tıbbın tüm branşlarında tanı ve tedavi üniteleriyle Kayseri ve çevre illerdeki hastalara hizmet sunuyor. Birçok sağlık sigortası ile anlaşması bulunan Acıbadem Kayseri Hastanesi, SGK kapsamında Beyin Cerahhisi'nden Onkoloji'ye birçok tıbbi branşta anlaşmalı olarak hizmet veriyor.

Kayseri Acibadem sahibi kim?

KAYSERİAcıbadem Grubu'nun 24. sağlık kuruluşu Kayseri'de hizmete açıldı. Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, hastanenin açılışında, gruplarına bağlı sağlık kuruluşlarında dünyadaki son teknolojik imkanları kullanarak, en iyi sağlık hizmetini verdiklerini belirtti.

Kayseri Acıbadem Hastanesi hangi ilçede?

Acıbadem Kayseri Hastanesi 38.718414 enlem ve 35.497128 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Gültepe Mh. ve Melikgazi ilçesine bağlıdır. Acıbadem Kayseri Hastanesi haritası Kayseri ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Acıbadem Kayseri Hastanesi posta kodu 38000.

Prof Dr Sinan Karaoğlu hangi hastanede?

Sinan Karaoğlu Özel Acıbadem Kayseri Hastanesi bünyesinde çalışıyor.

Prof Dr Ergün Seyfeli kimdir?

Ergün Seyfeli kimdir? İşte Kayseri Acıbadem Hastanesi'nde Kardiyoloji bölümünde hizmet veren Prof. … 2002 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji dalında uzmanlık eğitimi aldı. 2007 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi doçent ünvanına sahip oldu.

Acıbadem hangi branşlarda SGK ile anlaşmalı?

Diş hariç tüm branşlarda SGK ile anlaşmamız bulunmaktadır.