Adana Acıbadem SGK ile anlaşmalı mı?

Acıbadem Adana Hastanesi, Adana ve çevre illerdeki hastalara sağlık hizmeti sunmak için 2009 yılında faaliyete geçti. … Birçok özel sağlık sigortası ile anlaşması bulunan hastane, SGK kapsamında Acil, Kardiyoloji, Kemik İliği Nakli, KVC, Radyasyon Onkolojisi ve Tıbbi Onkoloji branşlarında anlaşmalı hizmet sunuyor.

Ayfer pepekal kükrer kimdir?

Ayfer Pepekal Kükrer Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanıdır. Kısırlık / İnfertilite , Yüksek Riskli Gebelikler, Vajinal Akıntı, kaşıntı alanlarında hizmet veriyor ve Küretaj, Yumurtalık kistleri, Üreme hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Adana Acıbadem Hastanesi Başhekimi kimdir?

Dr. Mustafa Kibar'dan boşalan Acıbadem Adana Hastanesi Başhekimliği'ne Prof. Dr. Bülent Soyupak getirildi.

Maslak Acıbadem Başhekimi kimdir?

Cengiz Bavbek'ten 'Serenay Sarıkaya' Açıklaması

Acıbadem hangi branşlarda SGK ile anlaşmalı?

Diş hariç tüm branşlarda SGK ile anlaşmamız bulunmaktadır.

Acıbadem Hastanesi SGK ile anlaşması var mı?

Birçok sağlık sigortası ile anlaşması bulunan Acıbadem Bursa Hastanesi, SGK kapsamında; Acil, Doku ve Organ Nakli (Böbrek Nakli), Doku ve Organ Nakli (Karaciğer Nakli), Kardiyoloji, KVC, Radyasyon Onkolojisi ve Tıbbi Onkoloji alanlarında hizmet sunuyor.

Cansun Demir kimdir?

Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji 25 Nisan 1964 tarihinde Kozan'da doğdum. İlkokulu Kozan İnkılap İlkokulunda bitirdim. İstanbul Kadıköy Anadolu Lisesini 1982 yılında bitirdim.