Deniz işletmeciliği ve yönetimi ne kadar maaş alır?

Eminim bu yazıda en çok denizcilik işletmeleri yönetimi mezununun ne kadar maaş aldığını merak ediyorsunuzdur. Yaptığım araştırmalara göre hemen hemen bütün bölümlerde olduğu gibi yeni mezun bir denizcilik işletmecisi ortalama 3500-3800 TL gibi bir maaşla işe başlıyor.

Deniz işletmeciliği ve yönetimi nasıl bir bölüm?

Deniz İşletmeleri Yönetimi; gemi yönetimi, gemi finansmanı veya brokerliği, deniz hukuku veya lojistik ve tedarik zinciri yönetimi gibi küresel denizcilik ve denizcilik endüstrileri üzerine yetkin bireyler eğitmeyi amaçlayan akademik bir disiplindir.

Akdeniz Üniversitesi kemer denizcilik Fakültesi nerede?

Fakültemiz Kemer İlçesi'nde kurulmuş olmakla birlikte eğitim-öğretim faaliyetlerini Akdeniz Üniversitesi'nin Antalya il merkezinde bulunan merkez yerleşkesinde sürdürmektedir.

Deniz işletmeciliği ve yönetimi hangi üniversitelerde var?

Denizcilik İşletmeleri Yönetimi bölümü hangi üniversitelerde var : Piri Reis, Dokuz Eylül, Kocaeli, Akdeniz, Mersin, Bandırma Onyedi Eylül, Samsun ve İskenderun Teknik Üniversitesi ilk sıralardaki üniversitelerdir.

Akdeniz Üniversitesi Deniz ve Liman işletmeciliği nerede?

Akdeniz Üniversitesi Deniz ve Liman İşletmeciliği Bölümü Taban ve Tavan Puanları Başarı Sıralaması Akdeniz Üniversitesi Devlet Üniversitesi olup Deniz ve Liman İşletmeciliği Bölümü Finike Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan bir bölümüdür. Üniversite Antalya ilimizde yer almaktadır.

Kemer denizcilik Fakültesi ne zaman açılacak?

Fakültemiz Şubat 2018 tarihinde kurulmuş olup, 2018-2019 eğitim öğretim yılında Denizcilik İşletmeleri Yönetimi bölümü ile faaliyete geçecektir. Misyon: Batı Akdeniz bölgesinde alanında tek olan fakültemiz, Şubat 2018 tarihinde kurulmuştur.

Gemide çalışanlar ne kadar maaş alıyor?

2022 Gemici Maaşları Gemici maaşı ortalama aylık 8220,25 _TL'dir. En düşük Gemici maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 12187,5 _TL'dir.