Akdeniz Üniversitesinden nasıl randevu alınır?

7 Gün 24 Saat 0 850 259 07 07 numaralı telefondan randevularınızı alabilirsiniz. Poliklinikler için 0242 249 60 60 numaralı telefondan, Özel Öğretim Üyeleri için 0242 249 68 68 numaralı telefondan randevu alabilirsiniz.

Akdeniz Üniversitesi randevu ne zaman açılıyor?

Lütfen Okuyunuz! Restoratif Diş Tedavisi Kliniği için Randevu Sistemi her ayın 10. ve 25. günlerinde saat 9:00 itibari ile açılmaktadır. Randevu sistemi, verilebilecek randevu sayısı dolduğunda kapanacaktır. Randevu alamayan hastalarımızın sonraki takvimi, yani ayın 10'u yada 25'ini beklemeleri gerekmektedir.

Üniversite hastanelerinden randevu nasıl alınır?

Telefonla Randevu Alma ALO 182 çağrı merkezi'ni arayarak da randevu alabileceği söylenmekte.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ücretli mi?

Hastanemize, ücretli olarak, bağlı olunan sosyal güvenlik kuruluşlarından, anlaşma yapılan özel sağlık sigorta şirketlerinden hastalar kabul edilmektedir. … Üzerinde hasta dosya numaranız bulunan “Hasta Tanıtım Kartı” nızı hastanemize her gelişinizde yanınızda getiriniz ve istendiğinde gösteriniz.

Gaziantep Tıp Fakültesinden randevu nasıl alınır?

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

  1. Hastalarımızın dikkatine öğretim üyesi randevularımız sadece web(online)
  2. ve telefon uygulama sistemi üzerinden alınmaktadır.
  3. Özel Öğretim Üyesi Randevulu Hastalarımızın Dikkatine;
  4. – Öğretim üyelerince yapılan muayenelerde 200 TL fark alınmaktadır.

182 numarası nedir?

MHRS; vatandaşların Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneler ile ağız ve diş sağlığı merkezleri ve aile hekimlerine Alo182 arayarak canlı operatörlerden, web üzerinden ya da MHRS mobil uygulamasından kendilerine istedikleri hastane ve hekimden randevu alabilecekleri bir sistemdir.

Çapa Tıp Fakültesi Randevu Sistemi ne zaman açılıyor?

24 saat hizmet verilen randevu alma sistemleri ile günün her saatinde randevu alabilirsiniz. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi randevu almak için 0212 414 24 24 numarası aranmalıdır. Hastanenin randevu alma sisteminde en rahat saatler gece 23:00 ile 02:00 saatleri arasıdır.