Akrep burcu hangi burçla evlenmeli?

Akrep burçlarına sahip erkekler genellikle toprak grubu ile iyi anlaşmaktadır. Evlilik konusunda ise yengeçler, balıklar ile iyi anlaşmaktadır. Bunun dışında kendisi gibi akrep burçları ile de evlilik hayatında anlaşmaktadırlar. Uyumlu ilişki ve kontrol edebileceği ilişkiyi su grubunda bulmaktadır.

2022 akrep burcunu neler bekliyor?

Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Hayatınıza yeni bir yolun gerekli olduğunu hissedebilirsiniz. Bu yıl sizin için büyük dönüşüm senesi.Tüm tutulmaları kendi burcunuzda yaşayacaksınız. … Ay düğümlerinin 2022 yılı Ocak ayı itibariyle Boğa-Akrep hattında seyredecek olması, önemli kararları da beraberinde getiriyor.

Akrep burcu aşk hayatı nasıl olacak?

AKREP BURCU AŞK HAYATI Cinsel duygularını çok yoğun yaşarlar.Aşk yaşantıları oldukça gizlidir. Kolay kapılarını kimseye açmazlar.İnsanı mıknatıs gibi çeken bakışları vardır. Karşısındaki kişi çok kolay etkileri altına alırlar.Bir ilişkiyi vücutlarında ve kalplerinde aynı anda yaşarlar.Bildikleri tek şey vardır.

Akrep burcu ne olur?

Akrep karanlık ve gizemli bir burçtur. Yüksek bir kişisel çekim, derinlik ve güç sahibi olma arzusu onu ilişkilerinde yoğun deneyimlere çekecektir. Farkında olmadan bile seksi olabilirler. … Akrep dişil bir burç olmakla birlikte, Mars yönetimindedir.

Akrep burcu hangi burçlarla aşk yaşar?

Akrep Burcu: Gerçekten aşık olduğunda en sadık burca dönüşür. Bir yanı kolayca flört edebilen bir yanının da sadık bir burç olması onun sürekli aşkı gündeminde tutan biri yapar. Yengeç ve Balık ile uyumlu bir aşk yaşarlar. Aslan ve Kova'yı aşkta çok çekici bulurlar ve Boğa ile kendilerini tamamlarlar.

Akrep kimle anlaşamaz?

Akrep burcunun anlaşamadığı burçlar arasında hem kova hem oğlak hem aslan burcu yer alır. Akrep burcu genel anlamda anlaşması en zor olan burçlardan bir tanesidir.

Akrep burcu hangi burçlarla iyi anlaşır?

Akrep'in En İyi Anlaştığı Burçlar!

  • Yengeç …
  • Balık. …
  • Boğa. …
  • Oğlak.

30-Apr-2019