Passolig kredi kartı limit ne kadar?

Kredi kartı limitin ilk etapta sadece maç bileti alımı ile sınırlıdır. Kartını kullandıkça toplam limitin 1000 TL'ye kadar yükseltilecek ve diğer harcamalarında da kullanılabilir hale gelecektir.

Aktif Bank kredi kartı var mi?

PASSO Kredi Kartı ve PASSO​ Banka Kartı'na, tüm Aktif Bank şubelerinden başvurabilirsiniz. Size en yakın şubemizi öğrenmek için tıklayınız.

Aktif Bank kredi kartı hangisi?

PASSO Kredi Kartı ile Kart Ücreti Ödemezsiniz! Passo Kredi Kartı, kart ücreti ödemeden alışveriş yapabileceğiniz, nakit avans ve taksitli nakit avans çekebileceğiniz, ayrıca dünyanın her yerinde, MasterCard/Visa amblemi bulunan milyonlarca işyerinde harcamalarınızda kullanabileceğiniz bir kredi kartıdır.

N kolay kart limiti ne kadar?

Daha önce herhangi bir banka ürünümüzü kullanmadıysan N Kolay'a kayıt olup sanal kartını oluşturduktan sonra "Müşteri Bilgi Formu'nu" imzalayana kadar kartının maksimum limiti 1.250 TL olacak ve kartını sadece 60 gün boyunca kullanabileceksin. 60 günün sonunda kartın otomatik olarak kapatılacak. 60 gün içerisinde " …

Passolig kredi kartı olarak kullanılıyor mu?

Evet kredi kartı özelliği taşıyan Passolig Kartları ile acil para ihtiyacınızı yurt içi ve yurt dışı tüm ATM'lerden, 0 850 724 33 44 Passolig İletişim Merkezi'nden ya da Aktif Bank İnternet Şubesi'nden anında karşılayabilirsiniz.

Passolig kredi kartı çıkar mı?

Passolig Kredi Kartı Kredi kartınız ile dilerseniz alışveriş yapar, dilerseniz nakit para çekebilirsiniz. Üstelik Passolig Kredi Kartı ile yapacağınız tüm alışverişlerle taraftarı olduğunuz kulübe maddi destek sağlarsınız. Tuttuğunuz takımı seçerek takımınızın kredi kartı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ptt’nin kredi kartı var mı?

Tüm şubelerden veya PTT Merkez'lerinden bonus kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. PTT bonus kredi kartlarının 3 çeşiti bulunmaktadır. Classic, Gold ve Platinum olarak özellik ve limitlerine göre ayrılırlar. … Yıllık aidat ücretleri şu şekildedir; Classic PPT kart 59 TL, Gold PTT kart 66 TL, Platinum PTT kart 73 TL.