Akıllı tahta fiyatları ne kadar?

  • Vestel 65" akıllı tahta. 12.500 TL. …
  • 1 YIL GARANTİLİ PROMETHEAN AKILLI TAHTA + PROJEKSİYON+BİLGİSAYAR. 4.350 TL. …
  • SMART BOARD AKILLI TAHTA. 9.000 TL. …
  • AKILLI TAHTA. 8.500 TL. …
  • MİMİO TEACH AKILLI TAHTA MODÜLÜ KABLOSUZ ÖZELLİKLİ 1500 TL. …
  • LED AKILLI TAHTA SİSTEMLERİ …
  • Akıllı Tahta Kilit mekanizması …
  • Akıllı Tahtalar için köşe plastiği.

Akıllı tahtanın projeksiyona göre avantajı nedir?

Projeksiyon cihazı bilgisayardan aldığı görüntüleri tahta yüzeyine yansıtır. … Akıllı tahta yüzeyindeki dokunmayı algılar ve bu şekilde tahta yüzeyi interaktif bir bilgisayar ekranına dönüştürülmüş olur. Tahtada kalem ile uygulama yapılır. Kalem, kalem görevinin yanı sıra Mouse görevinde de kullanılabilir.

Akıllı tahta nasıl birşey?

Akıllı tahta; bilgisayarın gücünü, hızını ve esnekliğini elektronik bir kaleme ihtiyaç duymadan dokunmatik olarak tahta üzerinde kullanmanızı sağlayan bir teknolojidir. Akıllı tahtalar, eski sistem projeksiyonlu akıllı tahtalar ve yeni sistem LED akıllı tahtalar olarak ikiye ayrılır.

Akıllı tahtada neler yapılır?

Akıllı tahta üzerinde oluşturulan tüm ders içerikleri kaydedilebilir ve istenilen zaman tekrar saniyeler içinde tahtaya yansıtılabilir. Bu işlem, öğretmene zaman kazandırdığı gibi, sınıfın dikkatinin dersten kopmasını engellemiş olur.

Okullardaki akıllı tahta kaç inç?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın FATİH (Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi) projesi kapsamında açtığı etkileşimli dijital tahta ihalesinin ilk fazını kazanan Vestel, bugün proje kapsamında ülkedeki 85.000 sınıfa kuracağı akıllı tahtasını tanıttı. 65 inç dokunmatik LED ekran ile standart beyaz ve yeşil …

Okullara akıllı tahta ne zaman verilecek?

Etkileşimli tahtaların tedarik ve okullara montaj işlemlerinin hızla tamamlanarak 2020-2021 eğitim-öğretim yılında hizmete sunulması planlanmıştır. '

Akıllı tahta nerelerde kullanılır?

İlköğretim ortaöğretim ve liselerdeki kara tahtanın yerini alan akıllı tahtalar bilgisayarların hızını gücünü ve esnekliğini kullanıp, bunları elektronik ya da herhangi bir kalem gereksinim duyurmadan dokunmatik tahta üzerine taşıyan son teknolojidir.