Selvi Boylum Al Yazmalım, Adana iline bağlı bulunan Osmaniye'de çekilmiştir. Filmin çekimlerinin gerçekleştirildiği Osmaniye'nin, Çukurova'nın doğusunda yer alan ve yüzölçümünün yarıya yakını ormanlık alan olan bir il olması filmin bazı sahnelerinde kendini belli etmektedir.29 May 2021

Al Yazmalım dizisi nerede çekiliyor?

Mudanya'nın Trilye mahallesinde çekilen dizide Asiye, sabah erken saatte her zamanki gibi yolu uzatarak bakkaldan eve dönerken, motorkros pistinde antrenman yapan bir motosikletli görür. İlyas, yakında kasabada düzenlenecek olan festival kapsamındaki yarışa hazırlanmaktadır.

Al Yazmalım kamyon nerede?

Araç, İzmir Pınarbaşı fabrikasının bir köşesinde sergileniyor.

Al Yazmalım filmi kaç yılında çekildi?

Selvi Boylum Al Yazmalım, yönetmenlik koltuğunda Atıf Yılmaz'ın oturduğu, başrollerinde Türkan Şoray, Kadir İnanır ve Ahmet Mekin'in yer aldığı, 1977 yapımı dram türündeki sinema filmi.

Selvi Boylum Al Yazmalım nerede ne zaman çekildi?

Selvi Boylum Al Yazmalım filmi, Osmaniye'de çekildi. Osmaniye, Selvi Boylum Al Yazmalım'ın çekildiği 1978 yılında Adana'ya bağlı bir ilçeydi.

Al Yazmalım filmi hangi köyde çekildi?

Selvi Boylum Al Yazmalım, Adana iline bağlı bulunan Osmaniye'de çekilmiştir. Filmin çekimlerinin gerçekleştirildiği Osmaniye'nin, Çukurova'nın doğusunda yer alan ve yüzölçümünün yarıya yakını ormanlık alan olan bir il olması filmin bazı sahnelerinde kendini belli etmektedir.

Al Yazmalım nerenin türküsü?

Al Yazma Türküsü – Antalya.

Al Yazmalım kamyon kimin?

Türk sinemasının kült filmleri arasında yer alan, senaryosu Ali Özgentürk'e, müziği Cahit Berkay'a ait olan ve Atıf Yılmaz tarafından yönetilen 1977 tarihli Selvi Boylum Al Yazmalım filminin başrolünde bulunan BMC'nin ilk modellerinden Austin TM – 140, BMC'nin yeni kamyon ailesi TUĞRA'nın reklam filmiyle yeniden …