Alişan kardeşine ne olmuş?

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 21 Temmuz'da hayatını kaybetmişti. … Alişan bugünü de Selçuk Tektaş'ın mezarında geçirdi.

Alişan’ın kardeşi neden ölmüş?

Ünlü şarkıcı Alişan'ın, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş'ın mezarını her gün ziyaret ettiği öğrenildi.

Alişan kardeşi aşı olmuş mu?

hiç aşı olmamıştı. allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Alişan’ın kardeşi Hangi mezarlıkta?

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş koronavirüse yakalanmış ve bir ay yoğun bakımda kalmıştı. Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Selçuk Tektaş, 21 Temmuz Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınan namazın ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

Selçuk Tektaş neden vefat etti?

Koronavirüs hastalığı (COVID-19)Selçuk Tektaş / Ölüm nedeniKoronavirüs hastalığı 2019 şiddetli akut solunum sendromu koronavirüsü 2’nin neden olduğu bulaşıcı bir hastalıktır. İlk vaka ile Çin’in Hubei eyaletinin Wuhan şehrinde Aralık 2019 tarihinde karşılaşılmıştır. O zamandan bu yana yayılmaya devam etmiş ve hala daha devam eden bir pandemiye neden olmuştur. Vikipedi

Selçuk Tektaş ne zaman öldü?

21 Temmuz 2021Selçuk Tektaş / Ölüm tarihi

Alişan’ın ölen kuzeni kimdir?

Geçtiğimiz hafta kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan, bir acı haber daha aldı. Alişan'ın kuzeni Ozan Ebcin'in banyoda düşerek kafasını çarpması sonucu beyin kanaması geçirdiği ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.