Mavi serum faydali mi?

Kullanımı oldukça kolay olan Mavi Saç Serumu saçları kökten uca besleyerek sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlar. Saç köklerini besleyerek saçların daha canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Mavi su yan etkileri nelerdir?

Dudaklarda, dilde ve boğazlarda şişlik gibi yan etkiler yaşanmaktadır….Bunlardan kısaca bahsedecek olursak;

  • Egzama problemi.
  • Göğüs ağrısı problemi.
  • Kalp krizi riski.
  • Açıklanamayan hızlı kilo alma problemi.
  • İdrara çıkma problemi.
  • Kalp atış hızında değişiklik.
  • Uygulanan bölgede kızarıklık ve yanma hissi.

Jul 26, 2020

Mavi su faydalı mı?

Mavi su orijinalinde de saçı beslediği ve kan dolaşımını arttırdığı söyleniyor. Mavi su satanlar aynı zamanda bu ürünün saç derisindeki gözeneklerde biriken sebumu temizlediğini, böylece saç köklerinin daha sağlıklı uzadığını söylüyorlar.

Mavi su orjinali nasıl anlaşılır?

Öncelikle ürün isminin “Uraw Blue Hair Serum (Mavi serum)” olmasına dikkat edin. Size gelen ürünün etiketi, bandrolü veya barkodu olup olmadığını kontrol edin. Ayrıca size gelen üründe varsa barkod numarasını Sağlık Bakanlığına ait olan 'Ürün Takip Sistemi' (UTS) üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Mavi serum kaç ay kullanılmalı?

Kullanımdan etki görebilmekte için yaklaşık olarak 3-4 hafta boyunca düzenli sürmelisiniz. Bu süreç içerisinde etki göstermeye başlamaktadır. Başlarda ince saçlar meydana gelebilir. Bunlar zaman içerisinde güçlenerek normal bir saç kılı haline dönüşebilmektedir.

Mavi Serum ne kadar sürede etki eder?

Mavi su öncelikle tüy şeklin de saçların çıkmasına etki eder. Devamlı beslenen ve vitamin depolayan bu saçlar 1-2 içerisinde güçlenir ve kıl şeklini alarak uzamaya başlar. Saçın üzerinde koruyucu bir katman meydana getiren bu bakım losyonu saçın zarar görmesini de engelleyerek sağlıklı olarak uzamasını sağlamaktadır.

Mavi serum zararları nelerdir?

Mavi Serumun Yan Etkileri Nelerdir? İçeriğinde kimyasal değil bitkisel içerikler bulunduran mavi su saç derisine zarar vermemektedir. Zaralarından ziyade faydaları bulunan bu saç bakım losyonu aşırı miktarda kullanıldığı zaman saçın çok fazla nemlenmesine ve yağlanmasına neden olabilir.