Prof. Dr. Çağrı Erhan (d. 1972 İstanbul), Altınbaş Üniversitesi Rektörü ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi.

Altinbaş Üniversitesi kimin?

2008 yılında Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından “İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi” adıyla kurulan üniversitemiz, 2017 yılında yapılan isim değişikliğiyle, yoluna “Altınbaş Üniversitesi” adıyla devam ediyor.

Çağrı Erhan Kaç Yaşında?

About 50 years (1972)Çağrı Erhan / Age

Ayvansaray Üniversitesi rektörü kim?

Prof. Dr. M. Emin ARAT, 2018-2019 akademik yılı başlangıcı ile İstanbul Ayvansaray Üniversitesinde rektörlük görevine başladı.

Altınbaş Üniversitesi Hukuk hazırlık zorunlu mu?

Programın öğretim dilinde bir yıl süreli zorunlu Hazırlık Programı uygulanır, programın sonunda ilgili dilde yeterlik sınavını başaranların doğrudan birinci sınıfa kayıtları yapılır. Hazırlık sınıfı, öğretim süresi sütununda gösterilen yıllara dahil değildir.

Altınbaş ın sahibi kim?

Bugün dünya çapında fark yaratan kurumların başında gelen Altınbaş Holding'in temellerini atan Mehmet Altınbaş, 1923 yılında çiftçi bir ailenin çocuğu olarak Gaziantep'te dünyaya geldi. … 1950'li yıllarda Fatma Altınbaş ile hayatını birleştiren Mehmet Altınbaş'ın 6 erkek ve 3 kız çocuğu dünyaya geldi.

Altınbaş Üniversitesi hangi vakıf?

2008 yılında Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 'İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi' adıyla kurulan üniversitemiz 2017-2018 akademik yılına 'Altınbaş Üniversitesi' adıyla yoluna devam ediyor.

Çağrı Erhan hangi liseden mezun?

Çağrı Erhan
DoğumÇağrı Erhan 1972 (49-50 yaşında) İstanbul, Türkiye
VatandaşlıkTürk
Mezun olduğu okul(lar)Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler,Hacettepe Üniversitesi Tarih Doktora
Kariyeri