Satış planları. Hesabınızı kapatmak isterseniz Ayarlar bölümüne gidin ve Hesap bilgisi seçeneğine tıklayın. Sayfanın sağ tarafındaki Hesap yönetimi bölümünde Hesabı kapat seçeneğine tıklayın. Tüm zorunlu alanları doldurun ve talebinizi göndermek için Gönder seçeneğine tıklayın.

Amazon Prime hesabi nasil kapatilir?

Özetle; Amazon Prime'ı iptal etmek için hesabınıza giriş yapın ve “Hesaplar ve Listeler” menüsüne tıklayın. Ardından “Prime” kısmına giriş yapın. Sağ üst köşedeki “Üyeliği Yönet” menüsünü seçin ve ardından “Üyeliği sonlandır” düğmesine basın.

Amazon hesabından nasıl çıkış yapılır?

Hesaplar ve Listeler açılır menüsünden Çıkış Yap seçeneğini belirleyerek Amazon hesabınızdan çıkış yapabilirsiniz. Amazon web sitesinde Amazon hesabınızdan çıkış yapmak için: Hesaplar ve Listeler'i seçin. Görüntülenen açılır menüden Çıkış Yap seçeneğini belirleyin.

Amazon hesabı neden kapanır?

Mağaza ücreti ödemezseniz hesabınız kapanır Amazon.com 'da açtığınız bir hesap için aylık ortalama 39 USD tutarında ücret ödersiniz. Eğer Amazon.com sizden mağaza ücretini alamazsa hesabınız kapanır.

Amazon satıcı hesabı nasıl açılır?

Kayıt ve Hesap Açma

  1. Kredi Kartı Geçerli ve kullanım süresi dolmamış bir kredi kartı.
  2. Telefon Numarası Ülke koduyla birlikte, geçerli bir telefon numarası
  3. Firma Kayıt Bilgileri. İşletme bilgisi: işletme türü, mersis numarası ve şirket vergi numarası …
  4. Birincil İrtibat Kişisi Bilgileri. …
  5. Banka Hesap Bilgileri.

Amazon Prime membership ne demek?

Amazon Prime, Amazon 'nun sunduğu özel içerik ve servisler için bir üyelik sistemidir. Bir çok avantajı olan bu üyeliği ücretsiz olarak 30 gün deneyebilirsiniz. … Ücretsiz denemeniz bittikten sonra, Amazon Prime Türkiye üyelik ücreti aylık 7,90 TL 'dir. Aboneliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

Amazon Prime üyeliği kaç TL?

Amazon Prime hizmetine 30 günlük ücretsiz deneme süresinin ardından, www.amazon.com.tr/prime adresinden aylık 7,90 TL karşılığında abone olunabiliyor.

Amazon hesabı kaç günde kapatılır?

AMAZON HESAP SİLME KAÇ GÜN SÜRER? Amazon hesabınızı silme talebinin ardından sistem tarafından size bir onay maili gönderilir. Maile onay verdikten sonra hesabınız kapatılır. Maile cevap vermek için size tanına süre 5 gündür.