Anadolu Üniversitesi öğrenci girişi nasıl yapılır?

AÖF öğrencileri aof.anadolu.edu.tr adresinden E-posta veya T.C kimlik no ve şifreleri ile profillerine giriş yapabilirler. AÖF şifrelerini unutanlar kayıtlı oldukları bürolardan yeni şifre alabilirler.

AÖF öğrenci bilgilerime nasıl ulaşabilirim?

E-Devlet sistemine giriş yaparak AÖF öğrenci kayıt bilgilerini sorgulayabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi öğrenci Kartı Nasıl Alınır?

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifre ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.

AÖF den kaldığım dersleri nasıl öğrenebilirim?

Ders içeriklerine http://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden Üniversite Kimliğiyle (T.C. kimlik numaraları ve şifre kullanarak) ya da e-Devlet Kapısı Kimlik Doğrulama Sistemiyle giriş yaparak Derslerim bölümünden erişilebilir.

Açıköğretim şifresini nasıl alırım?

AÖF bürosuna bizzat başvurarak, 0850 200 46 10 numaralı AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasını Üniversitemizde kayıtlı olan cep telefonu numarası ile arayarak, www.anadolu.edu.tr adresinin “Şifre İşlemleri” bağlantısından yeni şifre alınabilmektedir.

Anadolu Üniversitesi Hesabı Nasıl Açılır?

İnternet hesabınız yoksa;

  1. Anadolu Üniversitesi çalışanı (Personel Veritabanında kaydı var) iseniz Personel Dairesine,
  2. Örgün öğrenci veya üniversitemize ders vermeye gelen akademisyen iseniz Öğrenci İşlerine,
  3. AÖF öğrencisi iseniz en yakın AÖF Bürosuna başvurmalısınız.

AÖF onur belgesi nasıl sorgulanır?

ONUR BELGESİ NASIL SORGULANIR? Öğrenciler onur belgesi almaya hak kazanıp kazanmadığını öğrenmek için açık öğretim öğrenci sayfasına girmeli. Eğer onur belgesi ya da yüksek onur belgesi almışsanız, “kayıt bilgisi” sayfasına tıkladığınızda aşağıdaki gibi bir uyarıyla karşılaşacaksınız.