Harita üzerinden siz en yakın Martı'yı bularak başlayı tıklatın. Scooter üzerinde bulunan barkodu akıllı telefonunuza okutun. Uygulamadan gelen şifreyi Martı üzerinde bulunan kilidi açmak için girin. Kilit açıldıktan sonra scooter kullanıma hazır olacaktır.Aug 3, 2020

Ankara Martı nasıl kiralanır?

Martı scooter kiralama yapabilmek için telefonlarınıza Martı uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Uygulama üzerinden gerekli kayıt bilgilerinizi doldurup banka ya da kredi kartınızı uygulamaya tanımladığınız taktirde üye işlemleriniz tamamlanır ve kiralamaya hazır duruma gelirsiniz.

Martı scooter dakikası kaç TL?

Bugüne kadar Martı ile yolculuğa başlamak için 3 TL ve her 1 dakika için 0,75 TL ödemeniz gerekiyordu. Yapılan fiyat değişikliği ile birlikte Martı'nın başlangıç ücreti 1,99 TL oldu. Her 1 dakika için ise 0,59 TL ücret talep ediliyor.

Martı ücreti nasıl ödenir?

Martı uygulamasına kaydolduktan sonra, menüden Martı Cüzdan bölümüne gitmen ve tercih ettiğin ödeme yöntemini eklemen yeterli. ödeme yöntemini eklerken gerekli tüm bilgileri girdiğinden emin olmalısın. Sürüşünü başarıyla bitirdiğinde, sürüş ücreti varsayılan ödeme yönteminden otomatik olarak tahsil edilecektir.

Ankarada elektrikli scooter nasıl kullanılır?

Diğer elektrikli scooter girişimleri ile benzer bir çalışma mantığına sahip olan HOP!'u kullanmak için öncelikle mobil uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Kayıt olduktan sonra ise HOP! scooterlarının üzerinde bulunan QR kodları uygulama aracılığı ile taratmanız gerekiyor.

Martı kiralama ne kadar Ankara?

Martı Ankara'da uçacak! Martı'nın başlangıç ücreti 1,99 TL olurken, her 1 dakika için ise 0,59 TL ücret talep ediliyor.

Martı motor kaç TL?

Bu tasarım tercihi hakkında bütün gün konuşabiliriz ama eminim ki yazıya tıklamanızın sebebi Martı'nın yeşili değil. Siz de tıpkı benim gibi Martı Motor'un nasıl kullanıldığını veya ne gibi kuralları olduğunu merak ediyorsunuz. Gelin açılışı 3.99 TL olan ve dakika başı 1.49 TL yazan Martı Motor'a birlikte göz atalım.

Martı 10 dk ne kadar?

ARTIK BAŞLANGIÇ ÜCRETİ DE ALINACAK Artık martıların başlangıç ücreti 0,99 TL. Dakika ücretine ise 10 kuruş zam geldi. Böylelikle dakika ücreti de 0,49 TL'ye yükseldi. 10 dakikalık bir martı seferi için önceden Kocaelililer 3,90 TL öderken, artık 5,89 TL ödeyecek.