Arda Kim ile evlendi?

Sunduğu yemek programıyla tanınan şef Arda Türkmen (46), Melodi Elbirliler (30) ile yakın zamanda nikah masasına oturacak. Geçtiğimiz gün bir AVM'den çıkarken görüntülenen Elbirliler, evlilik hazırlıklarını tamamladıklarını duyurdu.

Arda Türkmenoğlu kimdir?

2001 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri sanatları bölümünden mezun olarak çift anadal yaptı. 2003 yılında Roka Davet catering şirketini kurdu. 2013 yılında Sabahtaki yazılarını sonlandırıp Hürriyet pazar ekinde Arda'nın mutfağı sayfasını yazmaya başladı. …

Arda Türkmen nereli ve kaç yaşında?

Türkmen, 1975 yılında İstanbul'da doğdu.1994 yılında Saint Benoit Fransız lisesinden mezun oldu. 1999 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü tamamladı ve ardından 2001 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri sanatları bölümünden mezun olarak çift anadal yaptı.

Arda Türkmen yaşı kaç?

1975 (age 47 years)Arda Türkmen / Date of birth

Arda Türkmen hic evlendi mi?

Arda Türkmen 46 yaşında ve İstanbul doğumlu. Evli olmayan Arda Türkmen'in Melodi Erbilirler ile aşk yaşadığı biliniyor. FOX ekranlarının yeni yemek ve lezzet yarışması Şef Akademi birbirinden renkli 3 jüri ile başladı. Yarışmanın jüri koltuğuna oturan isimlerden biri de Arda Türkmen oldu.

Arda Türkmen evleniyor mu?

Sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile Arda Türkmen Beşiktaş'ta bulunan bir otelde evlendi. … Arda Türkmen dün akşam yanında olan dostlarına ve iyi dileklerde bulunan sevenlerine teşekkür etti. "Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz."

Yemekçi Arda kaç yaşında?

1975 İstanbul doğumludur. Lise eğitimini Saint Benoit Fransız Lisesi'nde alan Türkmen, üniversite eğitimini Bilgi Üniversitesi'nde çift ana dal yaparak İşletme ve Sahne Gösteri Sanatları bölümlerinden mezun olarak tamamlamıştır.