AUZEF yeni binası nerede?

Türkiye'nin güçlü dijital fakültesi olma yönünde hızla ilerleyen İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Maslak'taki yeni yerine taşındı. Açılış törenine; Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Prof. Dr.

Istanbul Üniversitesi AUZEF hangi semtte?

M2, Fatih bölgesinde bulunan Auzef İstanbul Üniversitesi konumundan geçen ilk Metro aracıdır.

AUZEF sınav yeri seçimi nasıl yapılır?

Sınav merkezi tercihleri https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresinde ilan edilen tarihler arasında yapılır. Öğrenciler, sınav merkezi tercihleri için; https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresine AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapar.

AUZEF hangi şehirlerde var?

Aşağıda belirtilen uzaktan eğitim programlarına kayıtlı öğrencilerin (ADANA, ANTALYA, ANKARA, DİYABAKIR, İSTANBUL(AVRUPA), İSTANBUL(ANADOLU), İZMİR, SAMSUN, VAN) olmak üzere 9 Sınav merkezi içerisinden tercih yapabileceklerdir. AUZEF SINAV YERLERİ VE GİRİŞİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN…

Aöf istanbul mu anadolu mu?

aöf kitap verir, auzef kitap vermez üstüne daha fazla harç ister. aöf'te kafan rahattır, oturmuş bir sistem vardır. auzef ise hala bebek. aöf'te bütünleme yoktur, vizeleri online falan da değildir. auzef'te bütünleme vardır, vizeleri onlinedır.

Istanbul Üniversitesi taşındı mı?

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'nın 26 Eylül'de Silivri açıklarında yaşanan depremde binaları hasar gören Avcılar Yerleşkesi'ndeki Veteriner Fakültesi ile Bakırköy Yerleşkesi'ndeki Sağlık Bilimleri Fakültesi, üniversitenin Büyükçekmece Yerleşkesi'ne taşınma işlemleri başladı.

Istanbul üniversitesi hangi ilçeye bağlı?

İstanbul Üniversitesi 41.012100 enlem ve 28.963949 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Süleymaniye Mh. ve Fatih ilçesine bağlıdır. İstanbul Üniversitesi haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. İstanbul Üniversitesi posta kodu 34200.