Şampiyonlar Ligi kura çekimi hangi kanalda?

Kura çekimi UEFA TV'den canlı yayınlanacak.

UEFA Kupası maçları ne zaman?

2021-22 UEFA Avrupa Ligi eleme ve play-off turları, 5 Ağustos – 26 Ağustos 2021 tarihleri arasında oynanacak ve grup aşamasına katılacak 32 takımdan 10'unun belirleneceği turlardan oluşmaktadır.

Uefa avrupa ligi nasıl oluyor?

UEFA Şampiyonlar Liginin ön eleme ve birinci eleme turunda elenen takımlar yeni turnuva olan UEFA Avrupa Konferans Ligine katılacaktır. UEFA Şampiyonlar Liginin ikinci ve üçüncü eleme turları ile play-off turunda elenen takımlar UEFA Avrupa Ligine katılacaktır.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda?

Türkiye'de Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarının yayın hakkı Exxen'de. Bu nedenle Sporting – Beşiktaş maçı Exxen'den canlı yayınlanacak.

Kura cekimi hangi kanal da?

Kura çekimi TRTSPOR'dan canlı yayınlanacak. Dünya Kupası'na Avrupa kıtasında katılacak tüm takımlar belirlemek için grup ikincileri play off maçı oynayacak. Aralarında Türkiye'in de bulunduğu 12 takımdan 6'sı Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanacak.

UEFA Avrupa Ligi son 16 maçları ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçları mart ayında oynanacak. İlk maçlar 10 Mart'ta, diğer maçlar ise 17 Mart'ta yapılacak.

Fenerbahçe UEFA maçı ne zaman?

FENERBAHÇE'NİN UEFA KONFERANS LİGİ MAÇLARI NE ZAMAN? Fenerbahçe ile Slavia Prag arasında oynanacak ilk maç 17 Şubat 2022'de Fenerbahçe'nin sahasında oynanacak. Karşılaşmanın rövanşı ise 24 Şubat 2022'de Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da bulunan Eden Stadyumu'nda oynanacak.