Avustralyada hangi mesleklere ihtiyaç var?

Avustralya göçmenlik öncelik listesinde yer alan mühendislik alanındaki bazı meslekler aşağıdaki gibidir:

  • Havacılık mühendisi.
  • Ziraat mühendisi.
  • Uçak Bakım mühendisi.
  • Biyomedikal mühendis.
  • Kimya mühendisi.
  • İnşaat mühendisi.
  • Elektrik mühendisi.
  • Makine mühendisi.

Avustralya çalışmak için nasıl gidilir?

Avustralya oturum iznine sahip olabilmek için Avustralya'da faaliyet gösteren bir ticari firmayla iş akdi imzalayarak çalışma izni sahibi olabilir, Avustralya eğitim programlarından faydalanabilir, çalışma ve tatil vizesi gibi yarı zamanlı işlerde çalışarak kalıcı oturum iznine başvurabilirsiniz.

Avustralya’ya kimler gidebilir?

Türkiye'den Avustralya'ya seyahate gidecek olan Umumi (Bordo) Pasaport, Hususi (Yeşil) Pasaport, Hizmet (Gri) Pasaport ve Diplomatik (Siyah) Pasaport sahiplerinin tümü vizeye tabidir. … Avustralya vizesi için başvurular online olarak da alınabilmekte hatta online başvuru yapanlara öncelik tanınmaktadır.

Avustralya Vatandasligi nasil alinir?

Bunun için başvuru yaptığınız tarihten önce en az 4 yıl boyunca Avustralya'da süresiz oturum izni sahibi olarak ikamet etmiş olmanız, 60 yaşın altındaysanız istenen İngilizce seviyesine sahip olduğunuzu kanıtlamanız ve Avustralya vatandaşlığı hakkında yeterli seviyede bilgi sahibi olmanız beklenmektedir.

Avustralya Asgari Ücret ne kadar?

Avustralya asgari ücreti vasıfsız işçi için 2863 Avustralya doları; vasıflı işçi için 3000 dolardır. Avustralya'da ortalama ev fiyatları (metrekare başına) 11 bin AUD'dan başlamaktadır.

Avustralya’da yaşam pahalı mi?

Avustralya pahalı bir ülke mi? Avustralya ortalama fiyatlar Türkiye daha yüksektir. Alışverişinizi Avustralya Türkiye 'dan 2.74 kat daha fazla ödemeniz gerekir.

Avustralya vizesi için bankada ne kadar para olmalı?

Avustralya Turistik Vize işlemlerinde bulunacak kişinin son 3 aylık aktif banka hesap özeti. Kişinin şahsi banka hesap özeti son 3 aylık aktif banka hesap hareketlerini içermeli, en az 3000 TL bakiyesi olması sağlanmalı ve banka ıslak imza, kaşe ve banka imza sirküleri ile birlikte hazırlanmış olmalıdır.