Aylık Akbil internetten yapılır mı?

İsterseniz internet üzerinden online olarak ya da İstanbulkart Başvuru Merkezlerine bireysel olarak başvurarak kartınızı temin edebilirsiniz.

Aylık Akbil dolumu nasıl yapılır?

İstanbulkart online dolum işlemleri sadece https://ıstanbulkart. istanbul adresi "Online İşlemler" linkinden girilen https://bireysel.istanbulkart. istanbul adresinden yapılmaktadır.

Istanbulkart aylık yükleme nereden yapılır?

istanbul/ web sitesi, İstanbulkart mobil uygulama, anlaşmalı bankaların mobil uygulamaları, İstanbulkart dolum temsilcileri ve Biletmatik'lerden yükleme yapabilirsiniz. 1 Aylık süre içerisinde geçerli toplam üst yükleme limiti; anonim İstanbulkart için 500₺, kişisel İstanbulkart'lar için 1250₺'dir.

Aylık akbil kaç kullanımlık?

Aylık Mavi kart önce 200 basıma ve daha sonra 180 basıma indirilmiştir. Öğrenci Mavi kartı 200 basım ile sınırlandırılmıştır.

Aylık İstanbulkart dolumu ne kadar?

AYLIK AKBİL NE KADAR? Tam mavi kart aylık akbil 430 liraya, öğrenci aylık akbil fiyatı ise 78 liraya yükseldi.

Abonman akbil nasıl yapılır?

İstanbul Mavi kart sahibi olmak için, nüfus cüzdanı, (ehliyet ya da pasaport da dahil) kimlik kartınız ve 1 adet son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf ile beraber size en yakın İstanbulkart Başvuru Merkezi'ne giderek kartınızı alabilirsiniz.

İstanbulkart talimat nasıl yüklenir?

NFC destekli Android ve iOS telefonlarda, Ödemeler>İstanbulkart>Geçmiş İşlemler adımlarını izledikten sonra yükleme talimatı bekleyen işlemine tıklayıp İstanbulkart'ını telefonuna dokundurarak yüklemeyi otomatik olarak tamamlayabilirsin.