Uzun süredir tedavisi devam eden Bahar Korçan 57 yaşında hayatını kaybetti.Nov 11, 2021

Bahar Korçan kac dogumlu?

1964Bahar Korçan / Date of birth

Bahar Korçan niye öldü?

Ovarian cancerBahar Korçan / Cause of death

Bahar Korçan ne kanseriydi?

2016 yılında yumurtalık kanseri teşhisi konan Türkiye'nin başarılı moda tasarımcılarından olan Bahar Korçan'dan üzen haber geldi. Sinema filmlerine ve televizyon dizilerine kostüm tasarımcılığı da yapan usta moda tasarımcısı Bahar Korçan (57), İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Bahar Korçan kızı kimdir?

İlk evliliğinden Lâl isimli bir kız çocuğu bulunan Korçan ikinci evliliğini 2005 ile 2018 yılları arasında opera sanatçısı Cem Görk ile yapmıştır. 2016 yılında rahim kanseri teşhisi konmuş, tedavi sonrası 2018 yılında atlattığı kanser hastalığına tekrar yakalanınca kaldırıldığı İstanbul'daki bir hastanede 11 Kasım 2021 …

Bahar kocan kaç yaşında?

Sezen Aksu, Tarkan, Demet Akbağ, Yonca Evcimik gibi ünlü isimlerin moda tasarımcısı Bahar Korçan, 57 yaşında İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bahar Koçan'ın ölüm haberi, sevenlerinin ve ünlüler camiasını yasa boğdu.

Bahar Korçanın çocuğu var mı?

Korçan'ın kızı Lal Korçan ve yakınları taziyeleri kabul etti. Zaman zaman ayakta durmakta zorlanan yakınları, gözyaşlarını tutamadı.

Bahar Korçan hangi hastalıktan öldü?

Korçan, uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. Bahar Korçan'ın ölüm haberinin ardından dostları sosyal medya hesaplarında başsağlığı mesajları yayınladılar.