Balık burcu en çok kimle anlaşır?

BALIK BURCUNUN ANLAŞTIĞI BURÇLAR Daima tutkulu ve romantik olmalarıyla bilinen bu burca sahip insanlar, romantik ve duygusal ilişkilerde akrep ve yengeç burçlarıyla muhteşem bir uyum yakalayabiliyorlar.

Balık burcu en çok neyi sever?

Balık burçları romantik kişiler oldukları için romantizmden çok hoşlanırlar. Romantizm ve duygusallık zevklerini de bütünüyle etkiler. Sevdikleri filmler, şarkılar, aktiviteler hep karakterleri etrafında toplanır. Balık burçları ince ruhlu oldukları için sanata ilgilidirler.

Balık burcu kimlerle Anlasamaz?

Balık burcu genellikle kendine has olan merhametli, fedakar ve romantik olma özelliğinden dolayı bazı burçlarla anlaşamaz. Her ortama uyum sağlayabilmeleri, anlayışlı olmaları ve kolay etki altında kalmalarına rağmen kova, aslan ve oğlak burçları ile çatışmalar yaşayabilmektedir.

Balık burcu Aşk Uyumu Hangi burçla?

Mücadeleden kaçmayan bir Koç burcu, bu ilişkiyi kurtarabilir. Güzelliğe, şıklığa ve estetiğe önem veren Boğa burcu, kendisi gibi özenli ve detaylara dikkat eden Balık burcu için belki de ideal partner adaylarından biri. Aynı zamanda Boğa burcu, tıpkı Balık burcu gibi sanatla iç içe yaşamayı sever.

Balık burcu kiminle evlenmeli?

Balık burcu kadınının sezgili ve romantik ruhu; Koç, Boğa, Aslan, Balık ve Yay burcu kişilerini cinsel çekim etkisine alabilir. Aynı zamanda Akrep, Yengeç, Koç ve Balık burçları ile çok güzel bir aşka da yelken açabilir. Ama balık kadınlarının evlenmesi için doğru kişi ise, Yengeç ve Akrep burcu insanlarıdır.

Balık kadını hangi burçla aşk yaşar?

Balık burcu kadınları merhametli ve çok duygusaldırlar. Bu nedenle de hayatta hep vicdanlı ve duygusal olan yengeç burçlarıyla çok iyi anlaşırlar. Balık burcu da yengeç burcu da hayalperesttir ve birlikte hayal kurmayı çok severler. Balık burcu kadını ve akrep burcu aslında karakter olarak çok zıtlardır.

Balık burcu neleri sevmez?

Balık burçları anlaşmazlıklardan asla hoşlanmaz. Uyumlu olmalarıyla bilinen Balık burçlarının sevmedikleri şeyler arasında anlaşmazlıkları sayabiliriz. Balık burçlarının sevmedikleri bir başka şey katı kurallar ve disiplindir. … Balık burçları ayrıca yüzeysellikten hoşlanmaz.