Hangi banka bayram kredisi veriyor?

2021 bayram kredisi veren bankalar arasında ING, CEPTETEB ve Garanti BBVA var.

Hangi bankalar 0.79 kredi veriyor?

ZİRAAT BANKASI, HALKBANK VE VAKIFBANK'TAN KAMPANYA Öyle ki Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank müşterilerine yeni konut alımlarında yüzde 0.79 faiz oranıyla kredi sağlayacaklarını açıkladılar. Bu kredi kampanyasından faydalanmak için ise evin sıfır olması gerekiyor.

3 aya kadar ertelemeli kredi nedir?

3 ay ertelemeli kredi, ilk ödemenin çekilen kredi tarihinden 3 ay sonra başlaması şeklinde özetlenebilir. Bankalar, 3 ay ödeme yapılmamasına rağmen herhangi bir gecikme durumu yaratmayan faiz düzenlemesi yapar. Böylece kişilere ödeme kolaylığı oluşturur.

Hangi banka pandemi kredisi veriyor?

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın verdiği bu krediler 36 ay vadeli olup 6 ay geri ödemesiz 30 ay boyunca eşit taksitlerle ödeniyor. 3, 5, 7.5, 10 bin liraya kadar verilen krediler yüzde 0.49 faiz oranıyla dağıtılmıştı.

6 ay ertelemeli kredi başvurusu devam ediyor mu?

Ziraat, Halkbank ve VakıfBank'ın başlattığı temel ihtiyaç kredi başvuruları 1 Nisan'dan bu yana devam ediyor. Corona virüsü nedeniyle ekonomik olarak etkilenen vatandaşlar 6 ay ertelemeli 36 aya varan ve maksimum 10 bin TL'lik destek kredisinden faydalanabiliyor.

3 ay ertelemeli kredi hangi bankalar veriyor?

Bankalar adeta yarışta. 3 ay ödemesiz kredi fırsatı avantajlı koşullar ile birlikte müşterilerin kullanımına sunuldu. Yapı Kredi, Akbank, QNB Finansbank, TEB, ING art arda duyurdu.

Vakıfbank 0.49 kredi veriyor mu?

Başvuru yapacak olan vatandaşlar, Vakıfbank şubeleri üzerinden veya internet. Vakıfbank son dakika kampanyası ile birlikte vatandaşlara 0.49 faiz oranları ile devlet destekli kredi vereceğini açıkladı. Başvuru yapacak olan vatandaşlar, Vakıfbank şubeleri üzerinden veya internet üzerinden işlem yapabilecek.