Büyük gözler için makyaj nasıl yapılır?

Büyük gözler Göz pınarına koyu renk far sürülmesi ve koyu far paletlerinin tercih edilmesi büyük gözlere çok yakışır. Bu göz tipine eyeliner ve siyah göz kalemi çok yakışacaktır ve gözün daha normal boyutta gözükmesini sağlayacaktır.

Güzel göz şekli nasıl olur?

1- Göz kapağı gözün renkli kısmının üzerine düşüyorsa bu küçük gözdür. 2- Gözün yükseklik ve uzunluğu birbirine eşit durumda ise bu yuvarlak gözdür. 3- Düz bir şekilde aynaya bakarken gözün renkli bölümünün hareketleri takip edilebiliyorsa bu büyük gözdür. 4- Dış açı iç açıya göre daha dar ise bu düşük gözdür.

Düşük gözler nasıl olur?

Düşük göz kapağı, kaş kemiğinde bulunan derinin göz kapağını örtmesiyle oluşan bir görünüm. Düşük göz kapağına sahip olanlar genelde göz makyajlarının görünmemesinden ve gözlerinin düşük görünmesinden şikayetçi olurlar.

Büyük gözlere far nasıl sürülür?

Büyük gözleri küçük göstermek için göz kapaklarınıza mümkün olduğu kadar koyu renk far sürebilirsiniz. Siyah far gündüz için çok iddialı olursa göz kapaklarınıza orta ton kahve far sürebilirsiniz. Ama farı göz kapağı çizgisinden yukarı asla taşırmayın.

Iri gözlere kalem nasıl çekilir?

Eğer iri ve yuvarlak gözlerin varsa, eyeliner gözlerinin şeklini anında vurgulayacaktır. Üst kirpik çizgine eyelinerını, hem içte hem dışta aynı kalınlıkta olacak şekilde çek. Aynı şekilde alt kirpik çizginin iç kısmına göz kalemini çekmeyi ise unutma.

Iri gözlere Aylaynır nasıl çekilir?

Büyük Gözler Büyük (yuvarlak) gözler oldukça etkileyicidir. Bu yüzden büyük gözleriniz varsa ihtiyacınız olan tek şey onları olduklarından daha uzun göstermektir. Göz kapağınızda eyeliner uygulamasına başlayarak, dış köşelerin 1 cm ötesine kadar uzanan bir ok çizmeniz sizler için yeterli olacaktır.

Kaç çeşit göz şekli vardır?

GÖZ TİPİNİ ÖĞREN MAKYAJINI SEÇ!

  • Birbirine yakın gözler: …
  • Birbirine uzak gözler: …
  • Çekik gözler: …
  • Çukur gözler: …
  • Düşük göz kapaklılar: …
  • Öne çıkık gözler: …
  • Yukarı çekik gözler: …
  • Aşağıya çekik gözler: