Benim tatlı yalanım konusu nedir?

Kızı üzülmesin diye yıllarca annesinin ağzından kızına yalan mektuplar yazmış olan Nejat, son zamanlarda bu yalanları açıklamak zorunda kalacağı günlere gelmiştir. Kayra 6 yaşına geldiğinde doğum gününde annesinin yanına gelmesini ister ve olaylar bu noktada gelişir.

Benim tatlı yalanım 28 bölüm final mi?

Benim Tatlı Yalanım bu akşam ekranlara gelecek 28. bölümüyle final yapacak. Benim Tatlı Yalanım'da Suna ve Nejat'tan gelen bebek haberi herkesi çok mutlu edecek. … Benim Tatlı Yalanım izleyicilerine kötü haber geçtiğimiz günlerde yayınlanan dizinin 28. bölüm fragmanıyla birlikte verildi.

Benim tatlı Yalanımdaki Kayra kaç yaşında?

Benim Tatlı Yalanım dizisinde Kayra rolüyle yer alan Lavinya Ünlüler 2011 doğumludur. İstanbul'da dünyaya gelen Lavinya Ünlüler, 8 yaşında 1,25 mt. boyunda ve 20 kilogram ağırlığındadır.

Benim tatlı yalanım yönetmeni kim?

Benim Tatlı Yalanım, O3 Medya imzalı, ilk bölümü 13 Haziran 2019 tarihinde yayımlanan, yönetmeliğini Barış Erçetin ve Cihan Vural'ın birlikte üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı, Murat Taşkent, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç'in birlikte kaleme aldıkları komedi ve dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi.

Lavinya Ünlüer kaç yaşında?

11 yaşında (2011)Lavinya Ünlüer / Yaş

Lavin Unluer kimdir?

1 Temmuz 2011'te Kadıköy, İstanbul'da doğan Lavinya Ünlüer, küçük oyuncu ekranlarla ilk kez 2014 yılında Reaksiyon adlı dizi ile tanıştı. Birkaç dizide daha oynayan Lavinya Ünlüer, 2019'da ekranlara gelen Benim Tatlı Yalanım dizisinde Kayra karakterini canlandırdı.

Kefaret Elif kim?

LAVİNYA ÜNLÜER KİMDİR? 3 Haziran 2011'de İstanbul'da doğan oyuncu, çocuk yaşlardan itibaren kamera karşısındadır. Lavinya Ünlüer 3 yaşındayken ilk kez Bana Sevmeyi Anlat dizisiyle kameraların karşısına geçmiştir. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Mila rolüyle meşhur oldu.