Berdan Mardini’nin ayrıldığı eşi kimdir?

Berdan Mardini ile Fatoş Yelliler, Fransa'daki bir düğünde tanışmış, 2010'da dünyaevine girmişti. Çift 11 yıllık evliliğini, 2021 yılında noktaladı.

Fatos Yelliler kac dogumlu?

5 Kasım 1978 Diyarbakır'da dünyaya gelen Kandemir 43 yaşında.

Fatoş Yelliler kaç yaşında nereli?

Fatoş Yelliler kimdir: 5 Kasım 1978 Diyarbakır'da dünyaya gelen Fatoş Yelliler 43 yaşında. Fatoş Yelliler, 7 kardeşin 6'cısıdır. Berdan Mardini ile Fatoş Yelliler, Fransa'daki bir düğünde tanışmış, 2010'da dünyaevine girmişti. Berdan Mardini ile Fatoş Yelliler 2010'da dünyaevine girmişti.

Berdan Mardini ve karısı neden boşandı?

2010 yılında Paris'te tanışan ve evlenen çift 2021 yılında aldatma nedeniyle boşandı. Fatoş Yelliler Gülşah Saraçoğlu'nun evlenme aşamasında olduğu Gökhan Göz ile yasak aşk yaşamıştı. … Berdan Mardini iki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler'den aldatma nedeniyle boşanmıştı.

Morena Taraku kimdir?

Morena Taraku kimdir: Kosavalı güzel Morena Taraku 1993 yılında Arnavutluk'ta dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatını Kosova'da tamamlayan Morena, çocukluğundan beri müziğe ilgi duymuş, 2010 senesinden beri Miss Earth, Miss Liberty of the world, Miss Exclisive yarışmalarında Kosova'yı temsil etmiştir.

Fatoş yediler kim?

Fatoş Yelliler, 7 kardeşin 6'cısıdır. Berdan Mardini ile Fatoş Yelliler, Fransa'daki bir düğünde tanışmış, 2010'da dünyaevine girmişti. … Mardini ile Yelliler, geçen mart ayında evliliklerini noktalama kararı aldı. Çift 11 yıllık evliliğini, 2021 yılında noktaladı.

Gökhan göz Kimdir Kaç Yaşında?

Gökhan Göz, 1989 yılında İstanbul Üsküdar'da dünyaya geldi. Aslen Samsun Bafra'lıdır. Otomotiv ve gıda dışında inşaat ve hizmet sektörlerinde de girişimleri bulunmaktadır. Gökhan Göz, eski sevgilisi modacı Gülşah Saraçoğlu'yla olaylı bir şekilde ayrılmıştı.