Beşiktaş maçı hangi kanal veriyor?

Süper Lig 2021-2022 sezonu 16. hafta mücadelesine sahne olacak Beşiktaş-Kayserispor maçı bu akşam 19.00'da başlayacak ve mücadele beIN Sports HD1'den canlı yayınlanacak.

Besiktas maçı şifresiz hangi kanalda?

Beşiktaş – Altay maçı 30 Aralık Perşembe günü saat 21:00'de A Spor'dan canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Geçen sezon finalde Fraport TAV Antalyaspor'u 2-0 yenen Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan takım oldu.

Beşiktaş kupa maçı hangi kanalda?

Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası finallerine de ev sahipliği yapacak Ahmed Bin Ali Stadyumu'nda oynanacak Beşiktaş-Antalyaspor Süper Kupa maçı bu akşam saat 20.45'te başlayacak. ATV'den şifresiz olarak ekranlara gelecek karşılaşmanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Beşiktaş Antalyaspor maçı hangi kanalda?

BeşiktaşAntalyaspor maçı 6 Şubat Pazar günü saat 19:00'da beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Ajax maçını hangi kanal veriyor?

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta mücadelesinde Hollanda temsilcisi Ajax'ı konuk edecek. Vodafone Park'taki karşılaşma bugün saat 20.45'te başlayacak ve maç Exxen'den naklen yayımlanacak.

Beşiktaş maçı Avrupada hangi kanalda?

Türkiye'de Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarının yayın hakkı Exxen'de. Bu nedenle Sporting – Beşiktaş maçı Exxen'den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Ajax maçı şifresiz hangi kanalda?

BeşiktaşAjax maçı 24 Kasım Çarşamba günü saat 20:45'te Exxen'de canlı yayınlanacak.