Bilgi Üniversitesi Ücretleri Ne Kadar?

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde eğitim ücrete tabidir. 2021-2022 akademik yılında yıllık öğrenim ücreti, tüm meslek yüksekokulları, yüksekokullar ve fakültelerin İngilizce Hazırlık Programı için 79.500 TL'dir. Öğrenim ücretlerine %8 KDV dahildir.

Bilgi Üniversitesi Ücretleri kaç taksit?

Peşin veya kredi kartına 2 taksit şeklinde ödenir. Önemli Not: Öğrencinin açık adı, ID numarası ve kaç kredi için ödeme yapıldığının dekontun açıklama kısmında belirtilmesi şarttır. Ödemeler kredi kartı veya havale/EFT yoluyla online olarak yapılabilmektedir.

Bilgi Üniversitesi 2021-2022 online mı?

2021 -2022 akademik yılı resmi öğrenci kayıtları, akademik takvimde belirtilen tarihler arasında pandemi koşulları gözetilerek online ve yüz yüze olarak gerçekleşecektir. Kaydını online tamamlayamayan öğrenciler, santralistanbul Kampüsü ve Kuştepe Kampüsü'ne gelerek kayıtlarını tamamlayabilir.

Bilgi Üniversitesi Yatay geçişte burs veriyor mu?

Akademik öğretim dönemi lisans programları için 8 akademik dönem, önlisans için 4 akademik dönemi aşamaz. ( Yatay geçiş ve DGS ile yerleşen öğrenciler ile bölüm değişikliği yapan öğrencilerin daha önce okuduğu dönemler süre hesaplamasında dikkate alınır. ) Not ortalaması 2.00'ın altına düştüğünde burs kesilir.

Üniversite ücretleri yıllık mı?

Genelde yıllık ücret üzerinden anlaşılıp aylık taksitler şeklinde ödenir. Örneğin 24000 tl yıllık ücreti aylık 2000 tl olarak 12 taksitte ödemek gibi. örneğin İs.Bilgi Ün. ve Haliç Ün.Yıllık. ancak duruma göre taksitlendirme yapabiliyorlar.

Bilgi Üniversitesi 50 burs nasıl alınır?

Öğrenim gördükleri akademik yıl sonunda 2. ve 3. sınıfı başarıyla bitiren ve başarı bursu kriterlerini yerine getiren (ilgili akademik yıl ortalaması ile Genel Not Ortalaması -CGPA- 3.70 ve üzeri olan) öğrencilere, bir sonraki akademik yılı için öğretim ücretinden %50 indirim sağlayan akademik başarı bursu verilir.

Bilgi Üniversitesi ilk 3 tercih bursu var mı?

İlk 3 tercihinden birinden BİLGİ' ye kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylara ÖSYM indirimlerine ek, kalan bakiyeden düşmek üzere %25, veya 5. tercihindenbirinden BİLGİ 'ye kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylara ÖSYM indirimlerine ek, kalan bakiyeden düşmek üzere %20.