Bilgi Üniversitesi transkript nasıl alınır?

Not Dökümü (Transcript) Talep Etme

  1. “SIS (Öğrenci Sayfası)”e girilir.
  2. “Belge Talep (Document Request)” menüsüne girilir.
  3. “Transcript” opsiyonu seçildikten sonra, “Yeni (New)” butonuna basılır ve “transcript” tercihleri işaretlenir:
  4. Türkçe/İngilizce.
  5. Öğrenci kopyası/Kapalı zarf içinde (Student Copy/Official)
  6. Adet.

Bir dönemde en fazla kaç AKTS alınabilir Bilgi Üniversitesi?

Bir dönemde en az ve en fazla kaç kredi alabilirim? Öğrencilerin yarıyıllık olağan kredi yükü otuz (30) kredidir. Yaz Okulu hariç olmak üzere, azami kredi yükü bir akademik yılda seksen (80) kredidir, ancak bir yarıyılda kırk iki (42) kredi aşılamaz.

Bilgi Üniversitesi 2021 2022 online mı?

2021 -2022 akademik yılı resmi öğrenci kayıtları, akademik takvimde belirtilen tarihler arasında pandemi koşulları gözetilerek online ve yüz yüze olarak gerçekleşecektir. … Online kayıt işleminin tamamlanması için “Kayıt Tamamlandı Belgesi” çıktısının alınması gerekmektedir.

Hangi üniversitede kaç öğrenci var?

Bugün 20.000'i aşkın öğrencisi, 50.000'e yakın mezunu, 1.000 üzerinde akademik personeli bulunan BİLGİ, 7 fakültesi, 3 enstitüsü, 4 yüksekokulu ve 3 meslek yüksekokulunda lisans, lisansüstü, önlisans öğretimi verilen 150'yi aşkın programıyla öğretime devam ediyor.

Bilgi Üniversitesi kaç kredi ile mezun olunur?

Öğrencilerin yarıyıllık asgari kredi yükü yirmi (20) kredidir. Azami iki yarıyıl içinde mezun olabilecek öğrenciler için asgari kredi yükü kuralı geçerli değildir. Fakülte yönetim kurulları gerekli gördükleri hallerde belirli bir öğrencinin asgari kredi yükünü başvurusu üzerine düşürebilirler.

Bilgi Üniversitesi hangi bankayla anlaşmalı?

Anlaşmalı Banka Kredi Kartları: Worldcard (Vakıfbank&YKB), Bonus, Shop&Miles, Flexi, Maximum (İş Bankası), Cardf inans, Axess, Fish, Wings ve Parafcard. Kredi kartınızda program ücretinin tamamını karşılayacak kullanılabilir limitin olması gerekmektedir.

Mezun olmak için kaç kredi gerekiyor bilgi?

(6) Ortak zorunlu dersler dışında, altı yıllık eğitim-öğretim programının en az 192 kredi, beş yıllık eğitim-öğretim programlarının en az 160 kredi, dört yıllık eğitim-öğretim programlarının en az 128 kredi, ön lisans programlarının ise en az 64 kredilik dersleri kapsaması gerekir.