Göz çevresindeki ince çizgileri ve şişlik görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Göz çevresini derinlemesine nemlendirir. D.A.F.™ kompleksi (Dermatological Advanced Formulation) patentli doğal kompleks cildin tolerans eşiğini artırmaya yardımcı olur. Gözenekleri tıkamaz.

Sensibio Eye ne işe yarar?

Göz çevresini derinlemesine nemlendirir. Göz çevresindeki ince çizgileri ve şişlik görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Patentli D.A.F.™ kompleksi (Dermatological Advanced Formulation) cildin tolerans eşiğini artırmaya yardımcı olur. Gözenekleri tıkamaz.

Bioderma Sensibio Eye nedir?

Hassas ve toleranssız ciltler için kullanıma uygun olan Bioderma Sensibio Eye Göz Çevresi Kremi, İçeriğindeki Toleridine™ patenti ile cildin tolerans seviyesinin yükseltilmesine yardımcıdır. … ☑ Göz çevresini derinlemesine nemlendirir. ☑ Göz çevresindeki ince çizgileri azaltmaya yardımcı olur. ☑ Gözenekleri tıkamaz.

Dermoskin göz kremi nasıl kullanılır?

CİLT TİPİ Tüm ciltler için kullanıma uygundur. UYGULAMA Cildinizi temizledikten sonra göz çevresine hassas bir şekilde göz çevresi masajı yaparak uygulayınız. UYARILAR Haricen kullanılır. 15-25°C arasında oda sıcaklığında, nemsiz ortamda, çocukların ulaşamayacakları yerde ve kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz.

Göz altı morluklarına ne iyi gelir krem?

Göz altı morlukları için en iyi 10 göz altı kremi

  • La Roche Posay Toleraine Ultra Yeux. …
  • NUXE Nuxuriance Ultra Yeux et Lèvres. …
  • Clarins Concantrate Zone Eye Regard. …
  • Lierac Dioptigel Eye Contour. …
  • Melexder Gözaltı Mor Hakla & Torba Görünüm Düzeltici Krem. …
  • Nature's Secrets Platinyum Göz Altı Kremi. …
  • BIODERMA Sensibio Eye Contour Gel.

Sebium Pore Refiner nedir?

Karma ve yağlı cildin yağ dengesini düzenlemeyi hedefleyen Sébium Pore Refiner, gözeneklerin küçülmesine ve gözenek görünümünün azaltılmasına destek olur. Fluidactiv™ patenti sayesinde sebum kalitesini yeniden düzenler. Siyah nokta oluşmasına neden olabilecek gözeneklerin tıkanmasını önler.

Göz çevresi kremi göz kapağına sürülür mu?

Göz çevresindeki deri oldukça ince ve hassas olduğu için kurumaya ve hassaslaşmaya daha eğilimli oluyor. Bu nedenle göz çevreni nemlendirmek ve en iyi bakımı sağlamak için göz kremini, elmacık kemiklerinin üzerine, kaş kemiğine, göz kapağına ve kaz ayaklarına uygulamalısın.

Dermoskin göz kremi ne işe yarar?

Dermoskin Göz Çevresi Bakım Kremi Göz altındaki kan dolaşımını hızlandırarak, koyu renkli halkaların renginin açılmasına, Oluşmuş şişliklerin azalmasına yardımcı olur.