Bizim Hikaye sonunda ne oldu?

Diğer yandan Barış ve Filiz ise bebeklerine kavuştu. Filiz bebeğini yeni kucağına almışken, bu defa da Fikri'nin yeniden baba olduğu ortaya çıktı. Fikri'nin yeni doğan bebeği de kadroya dahil olurken, sevilen dizi mutlu sonla bitmiş oldu. Fikri'nin ölümden dönmesi bütün geçmişiyle yüzleşmesini sağlar.

Bizim Hikaye bitti mi?

Başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz'in yer aldığı 2017 yılında yayın hayatına başlayan Bizim Hikaye dizisinin 30 Mayıs 2019 tarihinde ekranlara veda edeceği belirtildi.

Bizim hikayemiz hangi kanalda?

TGRTOur Story / Network

Bizim Hikaye dizisi kaç bölüm sürdü?

2 sezondan oluşan dizi 23 Mayıs 2019 tarihinde yayınlanan 70. bölümüyle final yaparak sona ermiştir.

Zeynep Selimoğlu nasıl oyuncu oldu?

Zeynep Selimoğlu Kimdir? … İngilizce ve Almanca olmak üzere iki yabancı dil bilen Zeynep Selimoğlu 2016 senesinde Buğra Gülsoy, Serhat Teoman yönetmenliğini yaptığı Mahalle isimli sinema filmi ile ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir. 2017 yılında ise Bizim Hikaye dizisi oyuncu kadrosuna dahil olmuştur.

Bizim hikayemiz filmi nerede çekildi?

BİZİM HİKAYE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? 24 Temmuz günü çekimleri başlanılan dizi İstanbul'da, Sariyer'de çekilmektedir. Tam adresi: Sariyer / Emirgan Mahallesi / Ahmet Celalettin Sokak.

Bizim Hikaye tekrar başlayacak mı?

Bizim Hikaye dizisinin tekrar bölümleri, perşembe akşamları ekrana gelecek. Dizinin 1. bölümü 11 Haziran Perşembe akşamı yeniden seyirciyle buluşacak. Dünyaca ünlü dizi Shameless uyarlaması olan Bizim Hikaye, iki sezon boyunca Fox TV'de yayınlanmıştı.