Bornova Tepecik hastanesinde hangi bölümler var?

  • Çocuk Cerrahisi. Hematoloji. Kadın Hastalıkları ve Doğum. Üroloji.
  • Onkoloji.
  • Fizik Tedavi. Plastik Cerrahi.
  • Karşıyaka 19 No'lu 15 Temmuz Eğitim Aile Sağlığı Merkezi.

09-May-2018

Tepecik Hastanesi Randevu nasıl alınır?

kimlik numaranız ve şifreniz ile Online hastane Randevu sistemine giriş yaparak İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinden kolaylıkla Randevu alabilirsiniz. Hastaneden Telefonla Randevu almak istiyorsanız 182 online randevu telefon numarasını arayıpta randevu alabilirsiniz.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi üniversiteye bağlı?

İstanbul'da kurulan Türkiye Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne bağlanan Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2016 yılında Üniversite Hastanesi Statüsü kazanmıştır.

Tepecik Bornova ek bina hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Bina yakınından geçiyor: 152, 253, 681, 887.

Onkolojik ne demek?

Onkologlar, kanser ve kanser türevleri ile ilgilenir. Kanserin oluşumunun nasıl olduğu, yapısı, neden olduğu, tanısı ve tedavisi dahil cerrahi operasyonlar ile de uğraşır.

Karşıyaka Tepecik Semt Polikliniği hangi bölümler var?

SBÜ İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı olarak eski Karşıyaka Devlet Hastanesi arazisi üzerinde yapımı tamamlanan Karşıyaka Semt Polikliniğ'nde Dahiliye, Aile Hekimliği, Genel Cerrahi, Kadın Doğum, Çocuk, Beyin Cerrahisi, Enfeksiyon Hastalıkları ( İntaniye), Üroloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, …

Tepecik Çamdibi semt polikliniği hangi bölümler var?

Günde ortalama 450 ile 550 hasta başvurusu mevcut olan Semt Polikliniği'nde; Kadın Doğum, Nöroloji-Algoloji, Çocuk Cerrahisi, Dermatoloji, Dahiliye, KBB, Pediatri (Çocuk Hastalıkları), Genel Cerrahi, Göğös, Üroloji, Ortopedi ve Psikiyatri olmak üzere toplam 12 dalda hizmet verilmektedir.