Boğaziçi Eğitim Fakültesi Hangi Kampüs’te?

Boğaziçi Üniversitesi – Kuzey Kampüs.

Boğaziçi Üniversitesi kaç Kampüs?

Günümüzde toplam 1.672.106 m2'lik alana sahip olan ve altı yerleşkesi bulunan Boğaziçi Üniversitesi, İngilizce eğitim verir.

Boğaziçi Üniversitesi hangi semtte?

Boğaziçi Üniversitesi 41.084904 enlem ve 29.046848 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Bebek Mh. ve Beşiktaş ilçesine bağlıdır. Boğaziçi Üniversitesi haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsünde hangi bölümler var?

Ana kampüsümüz olan tarihi kampüste, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Yabancı Diller Yüksek Okulu, Natuk Birkan Binası, Psikoloji-Sosyoloji Binası, Atatürk Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Müze, Boğaziçi Üniversitesi Kültür Merkezi, Matematiksel Bilimler Merkezi, …

Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüsü hangi semtte?

Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüsü 41.085453 enlem ve 29.044495 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Rumeli Hisarı Mh. ve Sarıyer ilçesine bağlıdır. Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüsü haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Boğaziçi Üniversitesi Hazırlık Sınıfı hangi kampüste?

Hazırlık birimi hangi kampüste yer almaktadır? Yurda yerleşim hakkı kazanan hazırlık sınıfı öğrencileri hazırlık eğitimlerini Kilyos Kampüste bulunan hazırlık sınıflarında alırlar.

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü hangi semtte?

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü 41.084976 enlem ve 29.051085 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Rumeli Hisarı Mh. ve Sarıyer ilçesine bağlıdır.