Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 doğumlu. Samsun'da dünyaya gelen ünlü isim ilkokul 1. sınıfı Samsun'da okuduktan sonra ailesinin taşınması üzerine 2. sınıfa İstanbul Ataköy'deki 60.yıl Ataköy İlköğretim Okulu'nda başladı. Henüz dördüncü sınıftayken okullarına gelen bir tiyatro kursuyla tiyatro hayatına başladı.Nov 18, 2021

Camdaki kızın hikayesi Muzo kim?

Camdaki Kız dizisinde Muzo karakterini Enis Arıkan canlandırıyor.

Camdaki Kız Muzo ve Selen ikiz mi?

Kitapta Selen yok, Suat var. Suat ve Muzo da ikiz kardeşler. Yani kitaptaki kardeşler Sedat, Suat ve Muzo (Muzaffer).

Muzo gerçek hayatta kim?

Muzo karakterine hayat veren Enis Arıkan ise karakterine uyum sağlayarak oyunculuk performansını konuşturuyor.

Muzo kambur mu?

Anne karnında kardeşinin altında kalan ve olması gerektiği gibi gelişemeyen Muzaffer, doğuştan bazı fiziksel rahatsızlıklara sahip, kambur olan ve yürüme güçlüğü çeken Muzaffer kendini bundan dolayı odaya kapatmış ve insan içine çıkmıyor. Muzaffer için Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabında Kambur Muzo denilmektedir.

Camdaki kızın annesinin hastalığı nedir?

Camdaki Kız Feride'nin hastalığı olarak gündeme gelen taşikardi hastalığının halk arasında bilinen diğer bir adı da kalp çarpıntısıdır.

Camdaki Kizdaki Nalan gerçekte kimdir?

Kanal D'nin dizisi Camdaki Kız'ın baş karakteri Nalan'ın Alara Koçibey olduğu iddia edildi. … Köklü bir ailenin kızı olan Alara Koçibey'in annesi Meryem Koçibey babası ile efsane rallici, 1993 yılında trafik kazası sonucu ölen Renç Koçibey'dir.

Nalan ve Sedat gerçek hayatta kim?

Dizinin Nalan ve Sedatgerçek hayatta Cem Uzan ile Alara Koçibeymiş!