Cemre Baysel ne Amelıyatı oldu?

Baht Oyunu dizisinde Ada karakterini canlandıran Cemre Baysel, operasyon geçirdi. Hastanede sedyede yatarkenki fotoğrafını sevenleri ile Instagram hesabından paylaşan Baysel, ameliyat olduğunu ifade etti ve sağlık durumuyla ilgili verdi.

Cemre Baysel Aytaç Şaşmaz sevgili mi?

CEMRE BAYSEL AİLEYE GİRDİ Oyuncu, doğum gününü ailesiyle birlikte kutladı. İsmail Ege Şaşmaz'a eşi, kardeşi Aytaç Şaşmaz ile oyuncu sevgilisi Cemre Baysel de eşlik etti. O anları Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmeyen ünlü oyuncu, gönderisine, "Sağlıkla, huzurla gelsin yeni yaşım.

Cemre Baysel hasta mı?

Sosyal medya hesabından ameliyata girmeden önce çekilmiş fotoğrafını paylaşan 22 yaşındaki oyuncu, şu ifadeleri kullandı: "Benim kocaman ailem! Birkaç gün önce bir operasyon geçirdim. Sanki bunu hissetmiş gibi beni çok merak etmişsiniz. Ben iyiyim…"

Ceren Baysel kac yasinda?

Oyuncu Cemre Baysel, 5 Şubat 1999 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Ege Üniversitesi'nde sanat eğitimi alan Cemre Baysel'in televizyon ekranlarındaki ilk işi 2014 yılında Yeşil Deniz'de canlandırdığı bir yardımcı roldü. Daha sonra 2017 yılında İsimsizler dizisinde bir süre yer aldı.

Yeşil Deniz Gonca kaç yaşında?

5 Şubat 1999'da İzmir'de doğdu. Baysel, Ege Üniversitesi'nde sanat eğitimi aldı. Televizyona ilk çıkışını 2014 yılında Yeşil Deniz'de yardımcı bir rolle yaptı.

Cemre Baysel kiminle sevgili?

Şaşmaz ile Baysel, sonrasında aşklarını Instagram hesaplarında "İyi ki!" notunu düşerek paylaştıkları fotoğraflarla ilan etmişti.

Cemre Baysel Volkan Keskin sevgili mı?

Baht Oyunu dizisinin Ada'sı Cemre Baysel, sevgilisi oyuncu Volkan Keskin'den sessiz sedasız ayrıldı.