Yapay zeka, telefon içerisinde kullanılmayan uygulamaları ve özellikleri kapatarak telefonunuzun daha hızlı çalışmasını sağlıyor. Bu akıllı teknoloji, sisteminizi yavaşlatan uygulamaları temizleyip, telefonunuzu en iyi şekilde koruyabilir.12-Aug-2018

Yapay zeka telefonlar hangileri?

Yapay Zekaya Sahip Akıllı Telefonlar

  • Apple – A11 Bionic.
  • Huawei – Kirin 970.
  • Samsung – Snapdragon 845.
  • Xiaomi – Snapdragon 845.
  • LG – Snapdragon 845.
  • Sony – Snapdragon 845.

30-Jun-2018

Yapay zeka kamera ne işe yarar?

AI Kamera Nedir, Ne İşe Yarar? AI kameralar fotoğraf ya da video çekerken nesnelerin veya karelerin akıllı olarak tanınmasını sağlar. … Böylelikle android telefonlarla çok daha yüksek kaliteli fotoğraflar çekmek mümkün olmaktadır. AI kameralarda bir yapay zeka bulunmaktadır.

Yapay zekalar kişilik sahibi olabilir mi?

Güncel hukuk açısından iki tür kişiden söz etmek mümkündür: gerçek kişi ve tüzel kişi. … [1] Buna göre yapay zekâlar için de hukuk şeklî bir kişilik tanıyabilecektir. Ancak hukuken kişiliği haiz olabilmek için şeklî gerekliliklerin kapsanması yetmemektedir.

Yapay zeka mantığı nedir?

Yapay Zekâ, bir bilgisayarın ya da bilgisayar sistemine bağlı bir robotun, canlılara benzer şekilde bazı eylemleri yerine getirme kabiliyetini sağlayan buluştur. … Yapay Zekâ sistemi, var olan durumu gözlemleyerek ve bu gözlemi daha önceden belirlenen parametreler doğrultusunda işleyerek çalışmaktadır.

Yapay zeka Al sahne algılama nedir?

Yapay Zeka (AI) Sahne Algılama; Telefonların Sahneyi gerçek zamanlı olarak tanır ve profesyonel bir fotoğrafçı gibi, tüm detayları otomatik olarak ayarlar ve fotoğraf çekmenizi sağlae. Bu sanal asistan, fotoğraf çekilirken sahnenin tam olarak nelerden oluştuğunu tahmin edebiliyor.

Oppo yapay zeka nedir?

OPPO'nun kendi geliştirdiği Ön Kamera Yapay Zeka Güzelleştirme özelliği sayesinde, OPPO A15; her bir selfiede benzersiz güzelliğinizi sergiler. … Yapay Zeka Sahne Geliştirme, 21 tür sahne belirler ve her biri için en doğru çözümü seçerek fotoğraflarınıza katkı sağlar.

Kameradaki Al nedir?

AI kamera, nesneleri ve kareleri akıllı şekilde tanımlayarak ve kamera ayarlarını buna göre optimize ederek daha iyi fotoğraflar çekmenize yardımcı olan ön yüklü bir kamera özelliğidir.