Delina Exclusif nasıl bir koku?

meyveli ve hafif eksimtrak bir pembe gul kokusu diyebilirim kendisi icin. cok kalici. taze ve ferah bir parfum. tatli ama fazla baymiyor.

Delina parfüm ne kokusu?

uzun zamandır başlığını girmek istiyorum ancak bir yandan da bu kokuyu kimseler bilmesin istiyorum. 2009 yılında kurulan fransız niche parfüm markasının 2017 yılında piyasaya sürdüğü delina, içeriğindeki raven ve litchi'nin ekşiliği türk gülü ve şakayık ile mükemmel bir birleşim içinde.

Parfums de Marly delina kokusu nasıl?

Bir diğer ürün ise Delina… Kış aylarının favorisi olmaya aday kokunun üst notalarında bergamut ve litchi yer alıyor. Kalp notalarında baskın olarak Türk gülü, şakayık, vanilya ve miskin öne çıktığı feminen parfüm, alt notalarında ise kaşmir, Haiti Vetiveri ve sedir ağacı özleriyle derinlik kazanıyor.

Muscent parfüm kalıcı mı?

fiyatları diğer açık parfumeri fiyatlarıyla karşılaştırıldığında gayet makul olup kalıcılığı yüksek olan açık parfüm markası. yalnızca eczaneler ve instagram üzerinden satış yapılıyor bildiğim kadarıyla.

Niş koku ne anlama gelir?

Parfüm, size kendinizi özel hissettirmeli ve duygularınızı harekete geçirmelidir… İşte tam de bu sebepten yani seri parfüm üretimine alternatif olarak üretilen lüks, sınırlı sayıda, çok değerli içeriklere sahip parfümlere 'niş' parfüm diyoruz.

Chloe Love ne kadar?

Chloe Love EDP 75 ml Kadın Parfüm İle En Çok Karşılaştırılanlar

Chloe Love EDP 75 ml Kadın ParfümKenzo Amour EDP 100 ml Kadın Parfüm
FiyatFiyat Yok777,90 TL 23 satıcı
Popülerlik9. Popüler Kenzo Parfüm
Ortalama Puan1 yorum
Birim Fiyat7,78 TL/ml

Victoria Secret Bombshell parfüm kokusu nasıl?

Bombshell'in koku tarzı meyveli çiçeksi olarak tarif ediliyor. Parfümün notalarında Şakayık Çiçeği, Vanilya Orkidesi ve Mor Çarkıfelek Meyvesi baskın olarak yer alıyor. … Bombshell aynı zamanda sahip olduğu notaları sayesinde ilgi uyandıran ve afrodizyak etkiye sahip bir koku olarak da tanımlanıyor.