Deva ilaç nasıl bir firma?

1958 yılında faaliyetine başlayan DEVA, Türkiye' nin köklü ilaç üreticilerinden biridir. Ana faaliyet konusu beşeri ilaç ve ham madde üretimi ile pazarlaması olan DEVA, veteriner ilacı, kolonya ve tıbbi ampul üretimi de gerçekleştirmektedir.

Deva Holding sahibi kim?

Deva Holding

SloganSağlık için hep birlikte!
Kilit kişilerPhilipp Daniel Haas (Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı)
Gelir1,37 Milyar ₺ (2019)
Net gelir286,01 Milyon ₺ (2019)
SahibiEastPharma S.A.R.L.: ‚,2 Halka Açık: ,8

Deva Holding ne üretiyor?

Bu ürünler arasında; likit, semi-solid, solid, sefalosporin, penisilin, hormon ve inhalasyon ürünleri, solid onkoloji, likit onkoloji, hayvan sağlığı ürünleri, ilaç aktif maddeleri ile birlikte, ampul, likit ve liyofilize flakon ve BFS teknolojisi ile göz damlaları ve steril enjektabl ürünler için tıbbi ampul ve …

Deva Holding ne iş yapar?

Hakkında. 1958 yılında faaliyetine başlayan DEVA Holding, Türkiye'nin köklü ilaç üreticilerinden biridir. Ana faaliyet konusu beşeri ilaç ve hammadde üretimi ile pazarlaması olan DEVA Holding, veteriner ilacı, kolonya ve tıbbi ampul üretimi de gerçekleştirmektedir.

DEVA ilaç hangi ülkenin?

DEVA. Tanıyın 1958 yılında faaliyetine başlayan DEVA, Türkiye'nin köklü ilaç üreticilerinden biridir.

Eastpharma SARL kimin?

İlaç sektöründe faaliyet gösteren şirketlere yatırım yapma amacıyla, İngiltere'nin denizaşırı topraklarından, Bermuda merkezli olarak kurulan Eastpharma Ltd., Lüksemburg merkezli Eastpharma Sarl'ın tüm hisselerine sahiptir. Eastpharma Sarl'ın yönetim kurulu Philipp D. Haas ve Frank Przygodda'dan oluşmaktadır.

Deva Holding Türk mü?

Tanıyın 1958 yılında faaliyetine başlayan DEVA, Türkiye'nin köklü ilaç üreticilerinden biridir.