Paycell dijital Land nedir?

Paycell Dijital Para, tek bir SMS ile yüklenen ve sadece cep telefonu numaran ile dijital dünyada yaptığın alışverişlerde anında kullanabileceğin elektronik paradır. Kredi kartı bilgilerini paylaşmaya ihtiyaç duymadan güvenli ve hızlı alışverişin en kolay yoludur.

C mop nasıl iptal edilir?

Vodafone C Mop Mobil Ödeme Üyeliği Vodafone C Mop aboneliği iptali için 0850 545 4222 numarayı arayıp aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.

Paycell dijital para ile ödeme seçeneği nedir?

Kullanılan cep telefonu numaranıza yüklenen ve cep telefonu numaranız ile dijital dünyada yaptığınız alışverişlerde gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz elektronik paradır. Harcama yapıldıkça, harcanan miktar, toplam bakiyeden düşer; istenildiğinde yeniden yükleme ve bakiye kontrolü yapılabilir.

3544 nedir nasıl iptal edilir?

3544 nolu hattı BluTV üyeliğinin itali için kullanılır. 3544 Hattı Ne İşe Yarar? Tüketiciler hesabım sayfasında bulunan "İptal Et" butonu aracılığıyla aboneliğinizi iptal ettirmeniz olanaklıdır. Bu işlemi ancak web ya da mobil web üzerinden bu işlemi sağlamanız mümkündür.

Üye olunca nasıl iptal edilir?

Önemli: Uygulamayı kaldırdığınızda aboneliğiniz iptal edilmez.

  1. Google Play uygulamasını açın.
  2. Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun.
  3. Ödemeler ve abonelikler. Abonelikler'e dokunun.
  4. İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin.
  5. Aboneliği iptal et'e dokunun.
  6. Talimatları uygulayın.

Mindfulness aboneliği nasıl iptal edilir?

Devam etmek istemiyorsanız iptal Mindfulness yazıp 3480'e gönderebilirsiniz.

Paycell hesabımdaki parayı nasıl kullanırım?

Dijital Parayı turkcell.com.tr'de Nasıl Kullanabilirim? Cep telefonu numaranıza yüklediğiniz Paycell dijital paranızı bakiyeniz doğrultusunda turkcell.com.tr'nin zengin cihaz ve aksesuar kataloğundan yapacağınız peşin alışverişlerde kullanabilirsiniz.