Doğum haritası analizi kaç TL?

3 – Kişisel Doğum Haritası Analizi Danışmanlık süresi 1 saat kadar sürer. Bu hizmetin ücreti 350 TL'dir. (Rektifikasyon da yaptırırsanız 200 TL eklenir=550 TL olur).

7 ev nasıl yorumlanır?

Aşk, romantizm ve cinsellik ağırlıklı münasebetleri temsil eden 5. evin aksine, 7. ev dünyaya ve insanlara nasıl bağlandığımızı gösterir, ortaklık ve evlilik gibi konuları kapsar. Alçalan burç olarak da tanımlanan 7. ev, tamamlanmak için ihtiyaç duyduğumuz diğer yarımızdır.

Doğum haritası neleri söyler?

Astrolojik bir yıldız haritası veya doğum haritası kişinin dünyaya geldiği andaki gezegenlerin Güneş çevresindeki yerlerini gösterir. Doğum haritasının okunması ve yorumlanması, güçlü ve zayıf yönlerinizi, spritüel gelişiminiz için fırsatları, en önemli kararlarınız için en doğru zamanlamaları ortaya çıkarabilir.

12 ev neyi temsil eder?

Astrolojide 12. Ev başkalarından olduğu kadar, kendimizden de sakladığımız hem bizi huzursuz eden hem de hayatımızı zenginleştiren bilinçdışı şeylerin ifadesidir. Burası geri dönüşümlü bir atık merkezine benzetilebileceği gibi, aynı zamanda bir altın madeni olarak açıklanabilir.

8 ev neyi ifade eder?

8. Ev yeraltı kaynaklarını, bilinmeyeni ölümü temsil eden evimizdir. … Evin karşıt evi olan 8. Ev bize başkalarının parasını göstermektedir. Eşin ya da ortaklarınızın parası, miras, sigorta, vergi, borçlar, nafaka ve paylaşılan kaynaklar 8. Evi sembolize eder.

Astroloji gelecekten haber verir mi?

Astroloji gelecekten haber verir mi? Astroloji gelecekten haber vermez; evrende uyum ve simetrinin var olduğunu, herkesin de bunun bir parçasını oluşturduğunu öğretir. Astroloji, astronomiden faydalanan sosyal bir bilim dalıdır.

7 ev boşsa neye bakılır?

Kişi aşkta ve ilişkide köklerine bağlı, gelenekçi, prensipleri olan kişileri tercih edebilir. 5 ve 7'nci evler boş ise yani içinde gezegen yoksa yöneticisine bakılması gerekir. Oğlak ve Kova, Satürn yönetiminde bir gezegendir. … Satürn temas ettiği noktaya bazen imtihan, bazen gecikme bazen olgunluk verir.