Burcu Sinem Unsal kimdir?

BURCU SİNEM ÜNSAL KİMDİR: Burcu Sinem Ünsal, 1993 İzmir, Foça'da dünyaya gelmiştir. Burcu Sinem Ünsal lisans mezunu olup, 25 yaşında ve 1.68 boyundadır. … Hayatını oyunculuk alanında geliştirmeye karar veren Sinem Ünsal, kamera önü oyunculuk eğitiminin ardından, oyunculuk kariyerine “Çoban Yıldızı” ile merhaba demiştir.

Senem Ünsal kimdir?

Sinem Ünsal, 1993 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında rol aldığı Çoban Yıldızı dizisi ile yaşamış; ardından Siyah Beyaz Aşk, Kızım dizilerinde rol almıştır.

Eda Gök esiyle Baristi mi?

Seda Sayan'ın yeğeni Eda Gök kendisini yakın arkadaşıyla aldatan eski eşi Emrah Albayrak ile barıştı. Yıllardır Esra Erol ile birlikte çalışan Eda Gök, kendisini en yakın arkadaşı; evli ve iki çocuk annesi Burcu Sinem Ünsal'la aldatan Emrah Albayrak'tan 2 yıl önce tek celsede boşanmıştı.

Burcu Sinem kim?

1981 kütahya doğumlu ses sanatçısı. her ne kadar birkiüç grubuyla beraber bir albümü olsa da onu daha çok vokalist olarak biliyoruz. fatihr erkoç ve erol evgin'e birkaç senedir vokal yapmaktadır.

Burcu Sinem Uysal Kimdir?

Daha önce Zülfü Livaneli ve Fatih Erkoç'a vokalistlik yapan Burcu Sinem Ünsal, ismini Esra Erol'un programıyla duyurmuştu. 2009 yılında tanıştığı bir doktorla 2010 yılında hayatını birleştiren Burcu Sinem Ünsal, biri kızı diğeri erkek ikiz bebeklerini doğurduktan sonra programa veda etmişti.

Esra Erol Emrah Albayrak Kimdir?

ASLEN NERELİ KAÇ YAŞINDADIR? Aslen Ankaralı olan ancak yaşamını İstanbul'da devam ettiren Emrah Albayrak, Uludağ Üniversitesi'nden mezun oldu. Uzun süredir Esra Erol'da programında orkestra şefi görevini yürüten Emrah Albayrak, program sayesinde tanıştığı Seda Sayan'ın yeğeni Eda Gök ile evlendi.

Sinem Unsal kaç yaşında?

28 yaşında (21 Haziran 1993)Sinem Ünsal / Yaş