Devlet su işlerine nasıl girilir?

Başvurular, elektronik ortamda http://personelalimi.dsi.gov.tr adresinde yer alan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Sınav Başvuru Formu'nun doldurulması suretiyle yapılacaktır.

Işkur kamu iş başvurusu nasıl yapılır?

İş arayanlar niteliklerine uygun kamu ilanlarına başvuru işlemini; İŞKUR internet şubesinden https://esube.iskur.gov.tr/ Alo 170 İletişim Hattı üzerinden. En yakın İŞKUR birimine şahsen müracaat ederek.

Devlet su işleri kura çekimi ne zaman?

İlan edilecek tüm pozisyonların deneme süresi dört(4) aydır. DSİ kura sonucu için yapılan açıklama; Bölge Müdürlüğümüze alınacak olan 89 adet işçi için Noter huzurunda 06.09.2021 tarihinde yapılan kura sonucunda asil ve yedek olarak belirlenen kişilere ait liste ve istenen belgeler ekte yayımlanmaktadır.

Devlet su işleri özel mi?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ), ülkedeki bütün su kaynaklarının planlanması, yönetimi, geliştirilmesi ve işletilmesi amacıyla kurulan, Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı, kamu tüzel kişiliğini haiz, merkezi Ankara'da bulunan özel bütçeli bir genel müdürlük.

Devlet su işleri işçi alımı var mı?

Devlet su işleri personel alımı tarihi 17 – 28 Ocak 2022 tarihinde sona eriyor. Başvurular sadece DSİ Genel Müdürünün resmi internet adresinden yapılacak. Kurumda çalıştırılmak üzere internet üzerinden personel alımı yapılacak. Alım işlemleri konusunda tüm detaylar kurum tarafından paylaşıldı.

DSİ işçi alımı nasıl yapılır?

Kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, başvurular, Türkiye İş Kurumu il müdürlükleri veya www.iskur.gov.tr aracılığıyla gerçekleştirilecek. DSİ işçi alımı, İŞKUR üzerinden gerçekleşecek başvuru ile netlik kazanacak. Devlet Su İşleri (DSİ) işçi alımı ile bünyesindeki personel sayısını artıracak.

İŞKUR başvuru nasıl yapılır 2021?

Edinilen bilgiye göre, katılımcı başvuruları 27-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular, İŞKUR e-şube ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak.