DynEd courseware nedir?

3 İngilizce dil eğitiminde uzmanlaşmış olan DynEd, teknolojiyi en etkin biçimde kullanan bir tasarım ürünüdür. 4 Farklı yaş grupları, düzeyler ve ihtiyaçlar için ayrı ayrı özel olarak hazırlanmış 15 farklı yazılımdan oluşan DynEd içeriği en geniş İngilizce öğrenme sistemidir.

DynEd student nedir?

DYNED NEDİR ? DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi, MEB'da kurulu sunucu bilgisayarlar üzerinden öğrencilerin İngilizce öğrenmelerini sağlayan bir eğitim aracıdır. DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi ilköğretimin 4,5,6,7 ve 8. sınıflarında uygulanan İngilizce öğretim programlarını destekler niteliktedir.

DynEd paralı mı?

Android işletim sistemli telefon ve tabletlerde Google play, IOS Uyumlu telefon ve tabletlerde ise AppStore üzerinden Dyned programı arattırılarak program ücretsiz temin edilmektedir.

DynEd courseware nasıl indirilir?

Google arama sayfasına dyned indir yazalım. En üstte çıkan web2 ile başlayan linke tıklayalım. Açılan sayfada SELECT YOUR RECORDS SERVER kısmından TURKEY (Sadece Resmi Okullar) kısmını seçelim. DOWLOAD FOR WINDOWS seçeneğine tıklayalım.

Dynede nasıl giriş yapılır?

www.dynedkayityonetimisistemi.meb.gov.tr adresine giderek okul kurum kodu ve okul dyned şifresini ve e-posta adresinizi girin. E posta adresinize gelen şifreyi deilgili ekrana girerek Dyned sistemine girmiş oluyorsunuz.

Dyned sınıf Güncelleme Nasıl Yapılır?

Kurum girişi seçildiğinde kurum kodu ve mebbis şifresiyle giriş sağlanır. Bu aşamada ilk yapılacak eylem ŞUBE GÜNCELLEME seçilmesidir. İstenildiği takdirde okulun şifresi de değiştirilir. ŞUBE GÜNCELLEME seçilir ve ilgili tuşa basıldığında ekran E-OKUL / MEBBİS içerisinden okulun tüm sınıf bilgilerini çeker.

Dyned puanı neden düşer?

Öğrenci son iki hafta içinde 3 saatten (180 dakika) fazla çalışmışsa +2 alacaktır. Burada esas olan programın aktif kullanımıdır ve Çalışma Kayıtları ekranında görüntülenen saat miktarı geçerlidir. Eğer öğrenci son iki hafta içinde 90 dakikadan az çalışmışsa -2 puan düşecektir.