Özel güvenlik ne zaman acıklanacak 95?

Özel Güvenlik 95. Temel Eğitim ve 71. Yenileme Eğitimi Sınavı Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 19 Aralık'ta yapıldı. Sınavın ardından paylaşılan duyuru ile de 95. ÖGG sınav sonuçlarının 7 Ocak 2022 tarihinde açıklanacağı belirtildi.

Özel güvenlik sınav sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak?

Özel güvenlik sınavı aralık ayında yapıldı. Yazılı sınav sorularına veya yazılı sınav sonucuna itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 15 TL ücret yatıracaklar. Kurum tarafından yayımlanan takvime göre ÖGG sınav sonuçları 7 Ocak tarihinde erişime açılacağı duyuruldu.

Özel güvenlik sınav sonuçları nereden bakılır?

ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI EGM'DE NASIL SORGULANIR? EGM tarafından düzenlenen ÖGG sınavı yine Emniyet Müdürlüğü'nün https://onlineislemler.egm.gov.tr/ isimli internet hesabından açıklanacak. Sonuç açıklandığı andan itibaren sorgulamak için T.C. kimlik numaranızı bilmeniz ve güvenlik kodunu doğru girmeniz gerekiyor.

ÖGG sınav sonuçları 2021 açıklandı mı?

Özel Güvenlik 95. Temel Eğitim Ve 71. Yenileme Eğitimi Sınavı (ÖGG) 19 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşti. … Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığınca yapılan değerlendirmelerin ardından ÖGG sonuçlarının 15 gün içerisinde, yani Ocak ayının ilk haftasında paylaşılması bekleniyor.

92 güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor?

İşte, EGM. gov.tr 92.dönem ÖGG sınav sonucu sorgulama ekranı ve söz konusu sınavla ilgili ayrıntılı bilgiler. 13 Haziran tarihinde gerçekleşen 92. Dönem Temel Eğitim ve 68. Yenileme Eğitimi Özel Güvenlik sınav sonuçları 5 Temmuz'da yapılan duyuru ile beraber erişime açıldı.

96 özel güvenlik sınavı ne zaman?

96 nolu Temel Eğitim ve 72 nolu Yenileme Sınavı; 27 ŞUBAT 2022 tarihinde yapılacaktır ve bu sınava 21 OCAK 2022 tarihi dahil olmak üzere eğitimini bitirmiş olanlar alınacaktır.

Özel güvenlik sınavı Sonuçları ne zaman açıklanacak?

Özel Güvenlik 95. Temel Eğitim ve 71. Yenileme Eğitimi Sınavı Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 19 Aralık'ta yapıldı. Sınavın ardından paylaşılan duyuru ile de 95. ÖGG sınav sonuçlarının 14 Ocak 2022 tarihinde kadar açıklanması bekleniyor.