El kızında Nermin kim?

9 Ekim 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş olan Toprak Sağlam, Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. Sağlam, baba tarafından aslen Trabzun'ludur. … Toprak Sağlam, ayrıca Terazi burcudur.

El Kızı Ezo kaç yaşında?

Sevda Erginci, 3 Ekim 1993'te İstanbul'da dünyaya geldi. Erginci 50 kilo, 1.65 metre boyunda ve Terazi burcudur. Sevda Erginci ilk kez sahneye Semaver Kumpanya Çocuk Tiyatrosu'nda "Paki ve Sevgi Çiçekleri" oyunu ile çıktı.

El Kizindaki Resul kim?

El Kızı Resul Bozdağlı Kimdir? 14 aydır setlerden uzakta duran Fikret Kuşkan, gelen teklifleri kabul etmiyordu. Usta isim, Fox TV'nin hazırlıkları başlayan yeni dizisi 'El Kızı'ndan gelen teklifi kabul etti. Kuşkan, Muğla'da çekimlerine başlanan El Kızı dizisinde Ezo'nun babası Resul karakterine hayat verecek.

El Kızı Seher kim?

1 Ağustos 2002 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Çağla Şimşek, 1.58 boyunda olan oyuncu küçük yaşlardan itibaren ekranlarda ama kamera karşısına ilk kez Elveda Derken isimli dizi ile geçti. Dizide canlandırdığı Naz karakteri ile beğenilen oyuncu ardından çeşitli dizi ve reklam filmlerinde yer aldı.

El Kızı Harun kaç yaşında?

El Kızı dizisinde Harun karakterini canlandıran İsmail Ege Şaşmaz, 25 Kasım 1993 tarihinde Manisa'da dünyaya gelmiştir. İlk oyunculuk deneyimini, Manisa Belediyesi Liselerarası Tiyatro Yarışması'nda Acil Servis isimli oyun ile yaşamıştır. Polinas Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi mezunudur.

Perihan Savaş yaşı kaç?

64 yaşında (14 Haziran 1957)Perihan Savaş / Yaş

Ezo bozdağlı kaç yaşında?

Sevda Erginci, 3 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Erginci 1.65 metre boyunda 50 kilo ve Terazi burcudur. Sevda Erginci sahneye ilk kez Semaver Kumpanya Çocuk Tiyatrosu'nda "Paki ve Sevgi Çiçekleri" oyunuyla çıktı.